Rețete culinarePiure de morcov, cartof și pulpă de pui dezosată - o rețetă...

Piure de morcov, cartof și pulpă de pui dezosată – o rețetă ușor de gătit

Imi place foarte mult sa-i gatesc fiicei mele piureuri de aceea am gatit din nou o mancare pentru copii.

Acest piure contine foarte multe vitamine si se gateste foarte usor.

Acest preparat se poate servi bebelusilor incepand cu varsta de peste 6 luni.

Timpul de gatire este de circa 40-60 minute sau cand carnea de pui si morcovul sunt fierte.

Ingredientele pentru piureul de morcov, cartof si pulpa de pui dezosata

  • 1 morcov
  • 1 cartof mare
  • 1 pulpa de pui dezosata

Mod de preparare

se curata si spala bine un cartof si un morcov

se dezoseaza si se spala bine pulpa de pui

-dupa ce s-a curatat si spalat cartoful si morcovul se taie prima data in doua bucati apoi in trei bucati fiecare bucata

se pun la fiert toate ingredientele

-se spumeaza din cand in cand

-dupa ce sunt fierte toate ingredientele se scot afara

se piseaza bine apoi cine doreste le poate pune in blender pentru ca piureul sa fie mai moale

se mai poate adauga in piure, pentru cine doreste, lapte sau unt

se poate orna cu frunze de patrunjel

Pofta buna va doresc!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.