Imi place foarte mult sa-i gatesc fiicei mele piureuri de aceea am gatit din nou o mancare pentru copii.
Acest piure contine foarte multe vitamine si se gateste foarte usor.
Acest preparat se poate servi bebelusilor incepand cu varsta de peste 6 luni.
Timpul de gatire este de circa 40-60 minute sau cand carnea de pui si morcovul sunt fierte.
Ingredientele pentru piureul de morcov, cartof si pulpa de pui dezosata
- 1 morcov
- 1 cartof mare
- 1 pulpa de pui dezosata
Mod de preparare
–se curata si spala bine un cartof si un morcov
–se dezoseaza si se spala bine pulpa de pui
-dupa ce s-a curatat si spalat cartoful si morcovul se taie prima data in doua bucati apoi in trei bucati fiecare bucata
–se pun la fiert toate ingredientele
-se spumeaza din cand in cand
-dupa ce sunt fierte toate ingredientele se scot afara
–se piseaza bine apoi cine doreste le poate pune in blender pentru ca piureul sa fie mai moale
–se mai poate adauga in piure, pentru cine doreste, lapte sau unt
–se poate orna cu frunze de patrunjel
Pofta buna va doresc!