Timp liberNodul pescăresc Rapala, este creația producătorului de momeli artificiale

Nodul pescăresc Rapala, este creația producătorului de momeli artificiale

Nodul pescaresc Rapala este creatia producatorului de momeli artificiale cu acelasi nume si este recomandat pentru a se lega linguritele si voblerele de linia principala. Dupa ce s-a realizat acest lucru, voblerele si linguritele se vor putea misca in voie, nemaifiind blocate de nod.

Daca doriti sa realizati un nod Rapala, atunci veti incepe prin construirea pe linie a unui nod de mana. Dupa aceea, trebuie sa treceti capatul firului prin ochiul momelii si sa va intoarceti prin bucla rezultata din nodul de mana.

Urmatorul pas in realizarea nodului Rapala presupune infasurarea capatului firului de nu mai putin de trei ori de-o parte si de alta a liniei, dupa care trebuie sa-l treceti inca o data prin bucla de la nodul de mana. Mai departe luati capatul firului si introduceti-l prin noua bucla. Umeziti putin linia si trageti de ea.

Capatul firului trebuie tinut pentru a se putea inchide nodul. Odata ce ati facut operatiunea precedenta, ajustati nodul prin tragerea de ambele capete ale firului. Cu toate ca poate parea usor mai dificil de realizat in comparatie cu alte noduri, acesta devine mai simplu de facut odata ce ati capatat putin mai multa experienta.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.