DiverseMerită să mergi la Outlet Parndorf?

Merită să mergi la Outlet Parndorf?

De mult tot vorbim că mergem la o sesiune de shopping la Outlet Parndorf, dar nu am ajuns decât acum, după 10 ani. Atât am lungit-o. Mergeam la mall-uri cam peste tot pe unde eram în vizită. Credeam că ce reduceri prindeam pe la malluri sunt reduceri bune, asta până am dat de Outlet Parndorf.

Cum am ajuns la Outlet Parndorf pentru cumpărături?

Eram prin Oradea cu fratele meu să discutăm cu ceva depozite pentru Bunica Geta, am amintit de magazin aici. Stând seara la un vin ne-a cășunat ideea de a merge la Pandorf să facem shopping. Am pus ochii pe o geacă de la North Face pe net. Cam scumpă. Am zis că măcar dacă ne iese drumul din reducere e perfect, facem o plimbare.

Cam atât ne-a fost, pe la 2 am adormit și noi și dimineața eram în dubii dacă mai mergem că nu aveam loc de cazare. Nu am găsit nimic acceptabil nici pe AirBNB nici pe Booking. Am mers pe NV, ne descurcăm noi, suntem români.

Drumul a durat 5 ore, nu a părut așa lung ca altă dată.

Deci cum e cu reducerile de la Outlet Pandorf?

Cum am parcat am dat direct de marile branduri. Ia să vedem noi cu cât luam geacă de la Hugo Boss luată de la un mall din Berlin. Cam cu 70% mai ieftin. Adică sute bune de euro. Oricum nu-mi mai place geaca, nu se poate spăla, se curăță greu etc.

Alerg pe la magazinele cu geci. Încep cu North Face, mega dezamăgit de cum sunt în realitate gecile. Am intrat pe la Tommy Hilfiger, Lacoste etc. să văd dacă au ceva mai de doamne ajută, dar nimic. Așa că am continuat cu magazine specializate pe echipament de iarnă. Am intrat de 3 ori la Wellensteyn, era o geacă ce m-a dat pe spate, dar am vrut să fiu 100% convins că nu dau de ceva mai bun. După 3 ore de analizat revin să o cumpăr. Aflu că este NEW MODEL, că are reducere mai mică, afișată pe etichetă. La casă constat că fiind februarie mai am un discount suplimentar de 100 euro. Și uite așa am luat geaca la 50% reducere, iar o altă geacă, pentru femei, la 70% reducere. Cizme UGG la 63 de euro de la aproape 250 euro.

Cât am economisit cu ce am mai cumpărat? Cam multe sute de euro. Dacă merită? DA! Nu-ți mai vine să cumperi din mall-uri sau din altă parte. Vorbesc serios, am recunoscut unele produse cum le filam, și erau mega reduse. Săptămâna trecută a fost un amic care a luat mai multe chestii de la Nike cu 40-60% reducere față de prețul redus afișat în Cluj la Iulius Mall. Nu toate beneficiază de mega-reduceri, dar multe produse bune sunt la discouturi ce merită atenție.

Voi mai trece pe la Outlet Pandorf?

Cu siguranță, dar data viitoare vom merge mai organizat. Am revenit în ziua respectivă în Oradea, la 2 noaptea am ajuns acasă. Ne-am cazat la un hotel din oraș căci urma să ajungem la Cluj. Îți trebuie o zi full să analizezi produsele de care ai nevoie. O listă ar ajuta mult. Dacă ești genul de om mai lejer, fără agitație, clar ai nevoie de 2 zile.

Voi ați fost pe la Outlet Pandorf?, cum vi s-a părut?

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.