Rețete culinareMazăre în sos de smântână - o rețetă ideală pentru o cină...

Mazăre în sos de smântână – o rețetă ideală pentru o cină rapidă și gustoasă

Reteta simpla, rapida, gustoasa!

Este ideala pentru o cina rapid,a alaturi cu bacon si paine prajita

Ingrediente mazare in sos de smantana

  • 1 conserva de mazare
  • 1 ceapa
  • 125 ml lapte fierbinte
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri smantana
  • 4 linguri ulei
  • sare, piper alb

Mod de preparare

Curatam ceapa si o razuim, dupa care o calim in ulei incins, adugam faina si amestecam cu telul pana ce devine o pasta.

Adaugam laptele fierbinte, treptat, si continuam sa amestecam pana ce se ingroasa.

Cand am incorporat laptele, scurgem mazarea de apa si retinem 120ml pe care ii adaugam in sos.

Adaugam mazarea, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba 2-3 minute, sa se incalzeasca mazarea.

La final adaugam 2 linguri de smantana si amestecam.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.