În sezonul de iarnă, îți poți deghiza cățelul în Moș Crăciun

0
1032
Căciulă de Moș Crăciun pentru labrador, Foto: ba-bamail.com

Hainele pentru animalele de companie sunt minunate, iar accesoriile distractive. Personalizarea hainelor pentru câini este binevenită pentru Sărbătorile de iarnă. Puloverele pot fi realizate din catifea moale, foarte călduroasă, din tricot sau alte materiale textile pe care le aveți acasă. Pentru realizarea lor trebuie ținut cont neapărat de dimensiunile câinelui (lungimea spatelui, circumferința toracelui, circumferința gâtului) pentru ca produsul vestimentar să nu-i fie acestuia nici prea mic, nici prea mare.

Căciulă roșie cu moț alb pentru cățel, Foto: ba-bamail.com

Nu trebuie să lipsească accesoriile fabricate din pluș moale în culori caracteristice Crăciunului, în verde, roșu, argintiu, auriu, alb. Căciula de Moș Crăciun trebuie să fie neapărat roșie cu moțul alb. Haina de Moș Crăciun pentru câine poate fi realizată din material textil roșu cu blăniță albă, poate avea glugă care să atârne pe spate sau căciulă asortată pe cap. În această hăinuță cățelul va fi deghizat în Moș Crăciun și cu siguranță va atrage toate privirile din jur.

Accesorii distractive pentru câini, Foto: ba-bamail.comHăinuță pentru cățel, Foto: ru.aliexpress.comRochiță pentru câțelușă, Foto: dogbreedzxc.blogspot.comHanorac roșu personalizat cu Moș Crăciun pentru câine, Foto: modacani.itCăciulă de Crăciun, Foto: hqwallbase.comCăciulă de elf pentru câine, Foto: modacani.itCostum de Moș Crăciun, Foto: aliexpress.comRochiță roșie pentru câțelușă, Foto: polyvore.comPulover croșetat pentru câine, Foto: amazon.comPulver drăguț roșu pentru câine, Foto: imgur.comPulover pentru câine, Foto: mushucanineboutique.comHăinuță pentru cățel, Foto: imgur.comCăciulă de Moș Crăciun pentru câine, Foto: modacani.itFotografie simpatică pentru cățel, Foto: ba-bamail.comCăciulă de Moș Crăciun pentru labrador, Foto: ba-bamail.com

Video – Crăciunul la animalele de companie: 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.