Părinți și copiiImagini fantomă, voi ce deslușiți în aceste iluzii optice?

Imagini fantomă, voi ce deslușiți în aceste iluzii optice?

Imaginile fantomă sunt acele iluzii optice care pot reprezenta mai multe imagini deodată. Voi, dacă priviți aceste imagini, ce vedeți?

Rață sau iepure?

Ce vedeti in imagine, o rata sau un iepure? Este o iluzie optica cu dubla interpretare, asa ca daca vedeti si rata si iepurele, inseamna ca nu aveti probleme in a deslusi solutiile oricarei iluzii optice. Intr-adevar, aceasta este si o iluzie optica usor de anticipat. Vom reveni cu altele mult mai grele. 🙂

rata-iepureCe este în această imagine?

Ce credeti ca este in aceasta imagine, in afara de mult negru si alb? 🙂 Nu ar trebui sa va dea prea mari batai de cap pentru ca rezolvarea acestei iluzii optice este foarte usoara. Daca tot nu v-ati dat seama, mergeti in josul paginii,la a 2-a imagine. Usor, nu?

imagine 2 imagineInsulă sau crater?

Priviti aceasta imagine si decideti daca aceasta este o insula sau un crater. In mod normal, la prima vedere seamana cu o insula. Insa, daca intoarceti imaginea cu susul in jos veti observa ca aceasta este de fapt un crater. Aceasta fotografie ne demonstreaza faptul ca creierele noastre percep ca o fotografie este bazata pe luminata proiectata de sus in jos.

crater insula

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.