Imagini fantomă, voi ce deslușiți în aceste iluzii optice?

0
517

Imaginile fantomă sunt acele iluzii optice care pot reprezenta mai multe imagini deodată. Voi, dacă priviți aceste imagini, ce vedeți?

Rață sau iepure?
Ce vedeti in imagine, o rata sau un iepure? Este o iluzie optica cu dubla interpretare, asa ca daca vedeti si rata si iepurele, inseamna ca nu aveti probleme in a deslusi solutiile oricarei iluzii optice. Intr-adevar, aceasta este si o iluzie optica usor de anticipat. Vom reveni cu altele mult mai grele. 🙂rata-iepureCe este în această imagine?
Ce credeti ca este in aceasta imagine, in afara de mult negru si alb? 🙂 Nu ar trebui sa va dea prea mari batai de cap pentru ca rezolvarea acestei iluzii optice este foarte usoara. Daca tot nu v-ati dat seama, mergeti in josul paginii,la a 2-a imagine. Usor, nu?imagine 2 imagineInsulă sau crater?
Priviti aceasta imagine si decideti daca aceasta este o insula sau un crater. In mod normal, la prima vedere seamana cu o insula. Insa, daca intoarceti imaginea cu susul in jos veti observa ca aceasta este de fapt un crater. Aceasta fotografie ne demonstreaza faptul ca creierele noastre percep ca o fotografie este bazata pe luminata proiectata de sus in jos.crater insula

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.