Părinți și copiiIluzii optice cu desene pe autoturisme - 3D și foarte realiste

Iluzii optice cu desene pe autoturisme – 3D și foarte realiste

Mulți si-au dorit o mașină personalizată, dar acești proprietari au făcut mai mult decât atât. Și-au vopsit diverse forme pe mașini pentru a deveni ilare și a produce râsul.

Reclama pe autobuz

Din ce in ce mai multe firme apeleaza la iluziile optice in aer liber, dar nu numai, pentru a se promova. La fel se intampla si in imaginea de mai jos, acolo unde, se pare ca observam doi ochi pe un autobuz, rotile acestuia fiind defapt pupila umana. Este insa doar o iluzie optica in aer liber, legata de transport, dar cu mare efect si lipici pentru public.

ochiAutobuze suprapuse

Priviti atent aceasta imagine postata. Ce credetei ca au in comun cele doua autobuze? Ei bine as spune ca nimic, dar de fapt au un singur lucru : caroseria. Autobuzul verde este pictat pe cel alb si astfel da impresia , vazut de departe, ca sunt doua autobuze care merg unul peste altul, fiind insa doar o iluzie in aer liber, legata de transport.

autobuz

Motocicleta din mașină

Am mai avut in trecut cateva astfel de exemple pe site, dar niciodata nu am vazut o motocicleta aflata intr-o masina, ci doar doua masini. Este vorba insa doar de o vopsire ciudata a caroseriei acestui Smart, deoarece nu se poate ca o motocicleta sa se afle intr-o masina, fiind o simpla iluzie in aer liber, legata de transport.

motocicleta

Bateriile Duracell

Se pare ca cei de la Duracell sunt destul de creativi si folosesc un sticker destul de reusit pentru a pune la cale o promovare destul de atractiva pentru public. Prin montarea acestui sticker pe spatele unei masini , efectul este unul puternic, dand impresia de propulsie electrica a acestui automobil. Nu e o idee rea de promovare a produselor firmei.

duracell

Cărțile imense

Fotografia de mai jos surprinde un tir care transporta o multime de carti imense: aceasta este probabil parerea multora la prima vedere a imaginii. In realitate insa, nu exista nicio carte in aceasta poza, deoarece avem de-a face cu un simplu desen, foarte realist, ce-i drept. Putem incadra aceasta imagine in categoria iluziilor optice in aer liber.

carti

Autoturismele din camion

Aveati impresia ca un camion nu poate fi alcatuit din mai multe autorurisme? Chiar daca pare nebunesc asa ceva a devenit posibil prin pictura. Un concept total nebunesc se pare ca a fost posibil si provoaca o iluzie optica destul de interesanta, chiar in aer liber.

camion

Iluzie optică cu un autobuz

Aceasta este doar o iluzie optica creata cu ajutorul unui autocolant aplicat pe parbrizul unui autobuz. Acesta a fost pus de catre o societate de asigurari cu scopul de a spori atentia la locul de munca.

autobuz spate

Altă iluzie optică cu mașini pictate

Daca vei vedea aceasta poza in realitate, de la distanta, vei zice ca sunt doua masini, una parcata langa cealalta. Imi place foarte mult modul realist in care a fost pictata aceasta masina – este vorba despre furgoneta neagra Mazda, pe a carei parte laterala a fost pictata masina sport.

masina pictata

Furgoneta pictată

Aceasta iluzie optica este inspirata din cele cu autobuze i camioane vopsite. La prima vedere, vezi o furgoeta galbena iar langa aceasta, sta parcata o masina sport (probabil un Lamborghini sau un Ferrari). De fapt, masina sport a fost pictata pe furgoneta galbena, dand impresia ca in poza sunt 2 masini, cand, de fapt, este doar una singura.

furgoneta

Camioane pictate 3D

Va aduceti aminte ca intr-un post anterior v-am aratat niste imagini cu camioane pictate, insa, de fapt acestea au fost editate in Potoshop? Ei, de data aceasta va prezint niste imagini cu camioane reale pictate. Toate aceste camioane au participat la un concurs desfasurat in Germania.

camion pictat camion pictat1 camion pictat2

Iluzii optice cu camioane pictate

Aceste imagini au fost editate in Photoshop insa, chiar si asa, ele ofera iluzii optice spectaculoase. Ele pot fi considerate iluzii optice insa nu se pot compara cu lucruri artistice precum desenele 3D pe astfalt sau camerele 3D pictate. Poate, pornind de la aceste imagini, niste oameni cu imaginatie vor picta camioane 3D.

camion pictat camion pictat1 camion pictat2 camion pictat3 camion pictat4 camion pictat5

Furtuna din oraș

Fotografia de mai jos este una reala si surprinde, din cate se poate observa, o masina de transport care stationeaza intr-o interesectie. Aceasta pare ca transporta un tablou imens, care  este continuarea strazii. Lucrul interesant insa este acela ca tabloul infatiseaza strada si blocurile de locuinte in timpul unei furtuni violente, desi in realitate vremea este una foarte buna. Putem vorbi astfel de o iluzie in aer liber.

camion

2 mașini într-una singură

Ideea poate parea veche, dar executia in sine nu e,trebuie sa fim realisti ca iluzia functioneaza. Multe companii din lume adopta aceste picturi pe masinile lor cu scopul atragerii atentiei oamenilor de rand.Asadar acest gen de publicitate sigur nu va fi trecut usor cu vederea, avand de-a face cu o iluzie in aer liber.

masina

Mingea de baschet

Fotografia de mai jos surprinde o minge de baschet asezata pe o strada. In realitate insa, mingea este doar un desen 3D care provoaca o iluzie optica interesanta, dar poate enervanta pentru unii soferi, care vor avea instinctul de a o ocoli.

mingi

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.