Casă și grădinăDecorațiuni cu ghirlande de Sărbători – Detalii care contează, dau savoare în...

Decorațiuni cu ghirlande de Sărbători – Detalii care contează, dau savoare în casa ta!

Când spui ,,Crăciunˮ mintea ta zboară la bradul împodobit, la globuri, vin fiert și cozonaci. Sunt foarte multe lucruri asociate cu această Sărbătoare, cel mai important este desigur bradul plin de ornamente și lumini, dar și Moș Crăciun. Totuși nu trebuie uitate coronițele și ghirlandele de Crăciun, care sunt elemente festive, ce pot oferi un farmec aparte în orice loc din casă.

O ghirlandă în nuanțe tradiționale – roșu, verde, alb – reprezintă o decorațiune perfectă pentru orice încăpere, cu siguranță ar putea schimba atmosfera din locuința ta. Cei care sunt norocoși prin faptul că au și un șemineu în salon, îl pot ornamenta festiv cu o impresionantă ghirlandă pentru că astfel vor face acest element important al casei să fie pus în valoare.

Spun important pentru că după cum se știe, șemineul este chiar o necesitate în casa oricui, se poveștește că prin horn sau șemineu coboară ca prin minune Moș Crăciun cu sacul său plin de cadouri. El lasă sub bradul de Crăciun darurile pentru copii, își potolește pofta cu câteva prăjituri și apoi dispare imediat, tot prin hornul casei, pe unde a venit.

Ghirlandele de Crăciun se pot folosi și în interiorul casei dar și în exteriorul ei. Astfel de decorațiuni festive se pot pune la uși, la fereste, la candelabru, pe șemineu, pe balustrada de la scări, oriunde consideri că va avea un farmec deosebit în casă. Dacă vrei o atmosferă Albă ca Zăpada trebuie să optezi pentru decorațiuni albe, argintii și cu un pic de albastru care se integrează perfect în decor.

Pentru un design de efect, strălucitor, este indicat să alegi decorațiunile aurii, cu globulețe din sticlă transparentă și alte elemente care oferă un luciu feeric. Pentru atmosfera de Sărbătoare poți crea o decorațiune în nuanțe de albastru cu alb, auriu, bej și argintiu, combinații exotice care sunt la modă în Occident, mai ales în Franța și Grecia.

Iată câteva imagini cu decorațiuni cu ghirlande perfecte pentru casa ta:

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.