Acasă Casă și grădină 9 sfaturi pentru curățarea televizorului cu plasmă, cum înlăturăm praful

9 sfaturi pentru curățarea televizorului cu plasmă, cum înlăturăm praful

0
4875
Curatarea televizorului cu plasma, Foto: tipy.pl
Curatarea televizorului cu plasma, Foto: tipy.pl

Pentru a va bucura pentru mai mult timp de aparatele electronice si electrocasnice pe care le detineti, este important ca acestea sa fie corect intretinute. Praful, murdaria si petele inestetice sunt inamicii televizoarelor, si cum televizoarele cu plasma sunt din ce in ce mai populare datorita calitatii imaginii pe care o ofera, curatarea televizorului cu plasma reprezinta un pas important pentru a va putea bucura pentru mai mult timp de caracteristicile display-ului. De aceea, in randurile care urmeaza, va vom oferi cateva sfaturi simple pentru a curata o suprafata atat de sensibila si pretentioasa.

• Primul pas pe care trebuie sa il respectati inainte de a sterge ecranul televizorului cu plasma sau orice alt obiect electrocasnic este deconectarea aparatului de la sursa de curent.

• Inainte de a sterge ecranul cu un anumit produs este indicat sa consultati manualul cu instructiuni al respectivului aparat pentru a vedea daca este contraindicata folosirea unei anumite substante.

• Pentru curatarea televizorului cu plasma este indicat sa folositi intotdeauna o carpa moale din bumbac sau o carpa speciala din microfibra care poate fi procurata din cadrul magazinelor de specialitate.

Citește și:  Reguli pentru a spăla corect rufele, la câte grade se pun diferite tipuri de țesături?

• Tot din cadrul magazinelor de specialitate puteti procura spray-uri destinate stergerii LCD-urilor si a ecranelor cu plasma.

• Nu pulverizati niciodata solutia de curatat direct pe suprafata respectiva ci pe carpa de sters pana cand aceasta se va umezi.

• Stergeti ecranul televizorului prin usoare miscari circulare pentru a evita aparitia petelor inestetice. Insistati in locul in care exista pete.

• Urmatorul pas consta in uscarea suprafetei cu o carpa uscata.

• In afara ecranului, restul elementelor vor fi sterse de praf, in unele cazuri orificiile din spatele televizorului (fante de aerisire) vor fi aspirate pentru a indeparta praful.

• Este foarte important sa evitati folosirea unor produse universale pentru curatat pentru ca acestea pot afecta iremediabil televizoarele cu plasma. De asemenea, evitti sa folositi carpe de sters din materiale mai groase care pot zgaria ecranul si nici servetele de hartie.

Urmand acesti pasi, ecranul televizorului dumneavoastra va va oferi cea mai clara imagine. Cu toate acestea, nici stergerea frecventa a ecranului nu este indicata asa ca aveti mare grija sa nu il atingeti cu degetele pentru a evita aparitia petelor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.