Cum alegi modelul potrivit de ușă de garaj și ce criterii trebuie să îndeplinească aceasta?

1
240
Cum alegi modelul potrivit de usa de garaj? Foto: targetgaragedoor.com
Cum alegi modelul potrivit de usa de garaj? Foto: targetgaragedoor.com

Multi romani isi protejeaza masinile cu ajutorul garajelor, iar la fiecare garaj construit apare si problema usilor. Este foarte important sa stiti cum se alege modelul potrivit de usa de garaj. Cele mai bune usi de garaj sunt cele construite din componente produse de firme prestigioase din Uniunea Europeana. Daca aveti mereu in vedere acest lucru o sa aveti garantia unor produse finite de calitate. Un bun exemplu in acest sens poate fi brandul SHADEON care si-a castigat notorietatea si in Romania prin compania Suntech care livreaza astfel de produse pe piata romaneasca de peste 10 ani.

In prezent, cele mai cunoscute si comandate modele de usi de garaj SHADEON sunt:

  • Sectionale – alcatuite din mai multe panouri din tabla de otel , de marimi diverse care se ridica in plan vertical si se strang pe plafonul garajului pe niste sine speciale. Panourile sunt izolate, in general, termic si fonic cu spuma poliuretanica.
  • Rulou – alcatuite din lamele de aluminiu cu grosimi diferite, care se strang prin rulare (ca rulourile exterioare) intr-o caseta de protectie fixata in partea superioara a golului de intrare in garaj. Lamelele sunt termoizolate cu spuma poliuretanica.

Fiecare dintre aceste variante trebuie aleasa in functie de necesitatile si preferintele fiecaruia, tinand cont de anumite criterii cum ar fi:

  • Spatiul necesar instalarii – usile sectionale si tip rulou nu incomodeaza spatiul exterior garajului pentru a se deschide (spre deosebire de usile monoboc), ridicandu-se in plan vertical. Acestea insa, se ridica pe plafonul garajului, in interior, si in consecinta vor avea nevoie de spatiu atat in adancime cat si lateral, pe toata latimea acestora.
  • Usa de garaj tip rulou are – fata de cea sectionala – mai putine restrictii de instalare, caseta de strangere a covorului de lamele putand fi montata atat la interiorul garajului cat si la exterior. Ambele asigura protectie termica si fonica datorita spumei poliuretanice cu care sunt umplute lamelele.Calitatea si fiabilitatea – durata mare de utilizare in conditii de siguranta si confort, sistemul antiefractie, izolatia termica si fonica depind de calitatea componentelor si accesoriilor si de durata lor de viata.
  • Designul, care asigura integrarea vizuala armonioasa a usii in ansamblul casei. Alegerea tipului de usa, a modelului acesteia, a culorii sau texturii sunt importante pentru aspectul estetic de ansamblu. In general se opteaza pentru asocierea vizuala a usii de garaj cu tamplaria sau acoperisul.
Citește și:  Cum alegem salteaua potrivită pentru pat, care sunt factorii de care trebuie să ținem cont?

Deoarece usa de garaj este un produs cu perioada de utilizare mare si un cost ridicat, calitatea materialelor si accesoriilor folosite la fabricarea acesteia este foarte importanta. De aceea, trebuie sa alegeti un producator recunoscut pentru fiabilitatea produselor sale. Iar SHADEON este un partener puternic care satisface toate aceste criterii. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe usi-shadeon.ro si sa comandati usa potrivita. De livrare – gratuita – si montaj – in orasele mari – se ocupa specialistii SHADEON.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.