Home Nunți și mirese Cele mai romantice piese pentru nuntă, ideale pentru primul dans al mirilor

Cele mai romantice piese pentru nuntă, ideale pentru primul dans al mirilor

0
610
Treble clef, roses and box holding wedding ring on musical background, Foto: buzzkenya.com
Treble clef, roses and box holding wedding ring on musical background, Foto: buzzkenya.com

Inainte de distractie si voie bine, nunta reprezinta o sarbatoare a iubirii, a dragostei eterne ce a incununat fiinta omeneasca inca din cele mai vechi timpuri. Si cum din repertoriul de nunta piesele de dragoste nu pot sa lipseasca, pentru ca insasi iubirea a constituit tema cea mai profilic interpretata de catre artisti de-a lungul timpului, in randurile care vor urma va vom prezenta care sunt cele mai romantice piese pentru nunta pe care mirii si celelalte cupluri prezente isi pot dansa si marturisi iubire vesnica.

• Conform numeroaselor topuri realizate de-a lungul timpului cea mai romantica piesa ideala pentru nunta este At Last a celebrei Etta James, o piesa incarcata de emotie si energie pozitiva si care marcheaza inceputul unei vieti luminoase in doi.

When A Man Loves A Woman a lui Michael Bolton este o alta piesa romantica pe care invitatii o vor trai pe ringul de dans. Este o piesa care da fiori si inspira iubire.

• Celine Dion este o adevarata maestra a pieselor romantice si a demonstrat acest lucru si prin piesa The Power of Love, o piesa de dragoste ce nu trebuie sa lipseasca din repertoriul nuntii dumneavoastra.

• In anii ’50 – ’60 femeile lesinau la auzul vocii lui, voce care canta iubirea in toate formele posibile. Elvis Presley s-a facut remarcat prin melodii pline de dinamism si de mesaj, iar una dintre cele mai romantice piese ale regelui este I Can’t Help Falling In Love With You, o piesa care trebuie sa rasune neaparat la nunta dumneavoastra.

Citește și:  Logodna lungă - cum îi faci față stresului?

• Pentru cei ce iubesc acordurile clare de chitara, piesa Always With Me, Always With You a lui Joe Satriani va sparge monotonia si va insufla un aer de optimism tuturor invitatilor.

Cele mai romantice piese pentru nunta Foto: www.prettyasapicture.ie
Cele mai romantice piese pentru nunta Foto: www.prettyasapicture.ie

• In dragoste este vorba despre incredere si armonie si de aceeasi parere este si Whitney Huston care a dedicat o piesa increderii in forta iubirii dintre doua persoane – I Believe In You And Me fiind una dintre piesele ce nu ar trebui sa va lipseasca din repertoriu.

• Ce poate fi mai frumos decat sa iti marturisesti dragostea? O alta piesa romantica peste care nu ar trebui sa treceti cu vedere este Everything I Do a lui Bryan Adams. Si tot din aceeasi categorie face parte si piesa lui Rod Stewart – Have I Told You Lately.

Only You, celebra piesa a lui Louis Armstrong este o alta piesa de dragoste pe care neaparat trebuie sa dansati la nunta. Vocea vibranta si versurile inchinate magiei dragostei vor transforma petrecerea intr-un taram al iubirii.

• Si cum piesele de dragoste romanesti nu pot lipsi din playlist-ul de nunta, doua dintre cele mai romantice melodii autohtone pe care ar trebui sa le luati in calcul sunt Cand ma gandesc la tine – Compact, Iubire, bibelou de portelan – Mondial si Sa nu imi iei niciodata dragostea – Holograf.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.