Rețete culinareCeafă de porc la grătar cu sos de muștar, o adevărată gustare...

Ceafă de porc la grătar cu sos de muștar, o adevărată gustare a verii

O adevarata gustare a verii, aceasta mancare pica cel mai bine in aer liber cu cartofi prajiti si o salata potrivita, si cei mai importanti sunt prietenii buni.

Ingrediente ceafa de porc la gratar cu sos de mustar

  • 500gr ceafa de porc cu os sau fara
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingurita ulei masline
  • putin suc de lamaie
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita oregano
  • sare, pipe

Mod de preparare

Punem gratarul la incins iar intre timp preparam carnea.

Batem foarte putin bucatile de ceafa, acoperite cu o folie transparenta, cu ciocanul pentru carne apoi le punem pe gratarul incins.

Intre timp ce carnea se prajeste incepem sa pregatim sosul: amestecam cele 2 linguri de mustar cu sucul de lamaie, uleiul de masline, condimentele, sarea si piperul.

Cand carnea s-a prajit pe o parte, o intoarcem si invers, iar partea prajita o ungem cu sos, cand carnea este gata, putem sa o intoarcem si pe partea cu sos si o mai lasam in jur de 5 minute.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.