Rețete culinareCaviar din ouă de melci, delicatese ale bucătăriei franțuzești

Caviar din ouă de melci, delicatese ale bucătăriei franțuzești

Caviarul din oua de melci este una dintre delicatesele bucatariei frantuzesti. Desi acesta a aparut in anii ’80, oamenii de atunci nu au fost foarte incantati. Insa un francez a reusit sa reinventeze aceasta delicatesa, pe care o vinde cu 70-80 de euro 50 de grame. Ouale se colecteaza, se spala de mana si apoi se pun sare si rozmarin pe ele, pentru a fi conservate. Chiar si in cutii se pun manual, pentru a nu strica gustul.

Caviar-din-oua-de-melci-5

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.