Caviar din ouă de melci, delicatese ale bucătăriei franțuzești

0
438
Caviar din oua de melci
Caviar din oua de melci

Caviarul din oua de melci este una dintre delicatesele bucatariei frantuzesti. Desi acesta a aparut in anii ’80, oamenii de atunci nu au fost foarte incantati. Insa un francez a reusit sa reinventeze aceasta delicatesa, pe care o vinde cu 70-80 de euro 50 de grame. Ouale se colecteaza, se spala de mana si apoi se pun sare si rozmarin pe ele, pentru a fi conservate. Chiar si in cutii se pun manual, pentru a nu strica gustul.

Caviar-din-oua-de-melci-5 Caviar-din-oua-de-melci-2 Caviar-din-oua-de-melci-1

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.