Acasă Timp liber Balta de pescuit Ozetanya, Ungaria, cu pește din belșug

Balta de pescuit Ozetanya, Ungaria, cu pește din belșug

0
3288
Balta de pescuit Ozetanya, Ungaria
Balta de pescuit Ozetanya, Ungaria

Echipa de pescari s-a deplasat la o partida de pescuit pe Balta Ozetanya din Ungaria si avem pentru voi cateva detalii despre balta si, nu in ultimul rand, o galerie foto cu peste 100 de poze.

Pentru inceput va spunem  coordonatele  GPS : 47.9531612 , 21.7267925, undeva pe langa Nyiregyhaza. Trebuie sa stiti ca partidele de pescuit incep de la ora 10 dimineata si nu puteti intra pe stand pana ce nu a plecat pescarul. Puteti inchiria de la paznic o baliza la pretul de 300 forinti. Bineinteles, trebuie sa aveti la voi saltea de primire, minciog mare si spray. Este destul un set de echipa (2 pescari).

Aveti mai jos harta baltii si locurile de pescuit numerotate. La ei pe site, bojlisto.ozetanya.hu, puteti vedea ce locuri sunt rezervate si pe ce perioada, pentru fiecare loc fiind disponibil un calendar in care apar zilele pentru care locul este inchiriat. Pretul unui bilet pentru un pescar fiind de 6.000 de forinti.

Va spunem ca balta are peste din belsug, am reusit sa prindem in 24 de ore peste 40 de bucati, intre 4 si 14 kg, recordul fiind stabilit de un pescar satmarean cu o captura ce depasea putin 20 Kg. Este locul potrivit daca vreti sa aveti o partida de pescuit cu succes garantat.

Citește și:  Drumul spre succes al celor doi inventatori ai Cărții Recordurilor

Balta este amenajata la standarde ce va multumi si pescarii mai pretentiosi, are tomberoane mari langa fiecare loc de pescuit, toaleta la fiecare loc de pescuit, ponton pentru fiecare pescar, bancute etc.

Balta are si somn pitic, aveti grija cum va alegeti strategia si cu ce momeala pescuiti pentru ca aveti toate sansele sa fiti stresati de somnul pitic.

Capturile cele mai mari au fost inregistrate de echipa formata din colegul nostru, Adi Campian, si cumnatul sau, Norbert. Adi a prins un crap de 13 Kg si Norbi unul de 14 Kg. In timp ce echipa formata din Dj Soso si Razvan, a doua echipa, a inregistrat cel mai mare numar de capturi. Eu (Marius) am facut echipa cu fotograful Alex Covaci si ne-am multumit cu locul 3, dar cu o experienta de neuitat, avand in vedere ca pentru mine au fost cei mai mari pesti prinsi pana acum.

Va astept pe forum sa discutam despre balta de pescuit : Balta de pescuit Ozetanya, Ungaria !

Va prezentam mai jos o galerie foto cu balta de pescuit Ozetanya din Ungaria si capturile inregistrate de noi.

Fotografiile au fost realizate de colegul nostru Alex Covaci din Satu Mare.

Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-42 Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-30 Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-37 Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-12 Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-11 Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-5 Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-107 Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-100 Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-97 Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-76 Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-67 Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-62 Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-56 Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-53 Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-52 Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-49 Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-48 Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-46 Balta-de-pescuit-Ozetanya-Ungaria-44

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.