Rețete culinareBaghete din foietaj cu șuncă afumată - o gustare rapidă pe care...

Baghete din foietaj cu șuncă afumată – o gustare rapidă pe care trebuie să o încercați

Ce avem cel mai mult in casa de Pasti? oua….si sunca ma gandesc ca un timp nici nu vreti sa auziti de sunca si preparatele de Pasti, dar candva trebuie consumata sunca ramasa.

Va invit la o reteta foarte simpla si rapida unde puteti folosi sunculita ramasa, dar daca nu mai aveti sunca puteti inlocui linistit cu felii de sunca cumparate sau cu bacon feliat subtire.

Ingrediente baghete din foietaj cu sunca afumata – o gustare rapida

  • foietaj
  • sunca de casa feliata subtire
  • seminte de susan
  • oua

Mod de preparare

Inainte de toate trebuie sa va zic, eu am folosit sunca de casa nefiarta, ramasa de Pasti; sa aveti grija, fiindca in acest fel sunca in cuptor o sa devina si mai sarata la gust, recomand daca si voi folositi sunca de casa , sa o lasati putin in apa rece inainte de a incepe reteta, sa nu devina asa de sarat incat sa nu putei servi la final.

Aluatul de foietaj il taiem in fasii de 2-3cm latime, suprfata se pensuleaza cu apa ca sa se lipeasca mai bine feliile de sunca. Pe fiecare fasie asezam sunca si o rasucim de cateva ori.

Fasiutele rasucite le asezam in tava captusita cu hartie de copt.

Le ungem cu ou si presaram cu seminte de susan.

Asezam tava in cuptorul preincalzit si coacem pana se rumenesc frumos baghetele.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.