Nunți și mireseAlegeți tema potrivită pentru nunta ta ținând cont de o listă importantă...

Alegeți tema potrivită pentru nunta ta ținând cont de o listă importantă de factori

Utilizati o lista cu teme pentru nunti pentru a va ajuta sa va hotarati cu privinta la tema propriei nunti. Multe cupluri opteaza ca tema nuntii sa reflecte personalitatea lor, sezonul in care are loc nunta sau hobby-urile acestora. Inainte de a incepe sa planifici nunta, gandeste-te daca o nunta tematica este pentru tine. O tendinta destul de recenta in domeniul nuntilor este aceea de a alege o tema care se extinde dincolo de iubire si casatorie. De la teme simple ca inimioare si clopotei pana la tema Las Vegas, nuntile tematice au devenit o noua traditie in planificarea nuntii.

Alegeti tema potrivita

Cuplurile care doresc sa aiba parte de o nunta tematica trebuie sa aleaga cu atentie. Unele teme sunt mai usor de incorporat intr-o nunta, fara pericolul de a coplesi evenimentul, in timp ce altele pot transforma o nunta in totalitate. Decide ce fel de nunta se potriveste personalitatii voastre si alege tema care se incadreaza. De exemplu, o tema de nunta construita in jurul trandafirilor este simpla si traditionala, in timp ce o tema medievala necesita ceva mai multa planificare.

Cantitatea de teme disponibile pentru cuplurile care doresc sa aiba o nunta tematica este practic nelimitata. Noteaza-ti propria lista de teme pentru nunta si alege una din cele care te intereseaza. Exista mai multe categorii in care se impart temele pentru nunti, de aceea este imposibil ca un cuplu sa nu poata gasi ceva ce i se potriveste, indiferent de personalitatea si stilul sau.

Scurta lista cu teme pentru nunti

Temele de sezon sunt frecvent incluse in nunti. Acestea ofera nuntii un aspect coerent, fara a coplesi evenimentul. In plus, utilizarea decoratiunilor si a florilor de sezon ajuta la reducerea bugetului. Printre temele de sezon se afla:

Iarna: tema “feerie de iarna” este comuna intre lunile decembrie si februarie. Fulgii de zapada, oamenii de zapada, patinajul si alte activitati de iarna pot fi incorporate intr-o nunta. Nuantele de argintiu, roz, albastru si lavanda sunt folosite cel mai des la nuntile ce au loc iarna.
Primavara/Vara: printre temele de primavara si vara se pot numara fluturii, gradinile, pasarile sau plaja. Culorile pastel sunt folosite la nuntile ce au loc primavara, in timp ce pentru nuntile de vara se folosesc nuantele luminoase si vibrante.
Toamna: temele de toamna au o schema de culori bogate. Printre temele acestui anotimp se afla frunzele de toamna, recolta si dovlecii.

In afara de temele de sezon, cuplurile care se casatoresc in preajma unor sarbatori se pot folosi de acestea pentru a le incorpora in nunta lor. Nuntile cu tematica Valentine’s Day, Craciun si Halloween sunt printre cele mai des intalnite.

tema de nunta

Cuplurile care impartasesc aceleasi pasiuni si hobby-uri le pot folosi ca teme pentru nunta lor. Printre acestea se afla:

• Sporturi si recreere: fotbal, baschet, golf, schi, inot, jogging, drumetii, curse de masini, hochei etc.
• Hobby-uri: avioane, filme, emisiuni de televiziune, personaje din carti, motociclete, jocuri de societate, barci etc.
• Profesii: pompieri, politisti, militari, stilisti, profesori, doctori, vanzatori, fermieri.

Si mai multe idei de teme pentru nunti

Una dintre cele mai simple teme de nunta este cea bazata pe o schema de culori. Alegerea schemei de culori pentru nunta este o decizie importanta pe care orice cuplu trebuie sa o faca si este evidenta in florile de nunta, rochiile domnisoarelor de onoare si in alte decoratiuni de nunta.

Totusi, puteti duce schema de culori la extrem, pentru a avea o tema de culori sofisticate. De exemplu, acoperiti mesele si scaunele cu tesaturi in culorile alese pentru tema nuntii, atarnati decoratiuni in aceleasi culori si utilizati numai lumini care reflecta schema de culori a nuntii.

Pe lista de teme pentru nunti se pot afla si teme ca: fructe (mere, citrice, pere), diverse basme, stralucire si eleganta (multe strasuri, cristale si paiete), Evul Mediu sau Renasterea, Hollywood, deceniile trecute (anii ’20 sau perioada hippie a anilor ’70), Vestul Salbatic, epoca Victoriana, teme culturale (asiatica, franceza etc.).

Planuirea unei nunti tematice este o sarcina mare care necesita atentie la detalii si multa imaginatie, pentru ca totul sa iasa perfect. Cuplurile pot planifica totul singure sau pot angaja un planificator de nunti care sa le ajute la crearea viziunii lor.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.