Dragoste și relații7 motive pentru care poți fi sigură că el este alesul

7 motive pentru care poți fi sigură că el este alesul

Te-ai indragostit pana peste cap, el este tot ce ai visat pana acum, este perfect, dar… cum iti dai seama ca el este alesul? Oricat de minunat ti se pare acum, oricate emotii ai avea si oricat de mult ai iubi timpul petrecut cu el, stii ca s-ar putea sa fie doar o flacara trecatoare si ca intr-o buna dimineata te-ai putea trezi si totul ar disparea! Asadar, ai cum sa-ti dai seama ca de data asta este “pe bune”? Da, dar din pacate nici un om genial de stiinta nu a creat inca un test ce se poate aplica in doi timpi si trei miscari ca tu sa aflii acest lucru. Ce trebuie sa faci este sa astepti si sa te bucuri de ceea ce ai in prezent!

Astfel, cum iti dai seama ca el este alesul inimii tale si ca veti trai fericiti pana la adanci batraneti:

1. In primul rand, el nu incearca sa te schimbe, nu iti reproseaza anumite actiuni si nu iti spune ce si cum sa faci; un om care imediat ce incepi o relatie serioasa cu el incepe sa te critice si sa iti “recomande” ce sa faci si ce nu, cum sa te imbraci, unde sa mergi, care sa iti spuna el ceea ce ar trebui sa iti placa tie nu este alesul; acest om vrea sa isi creeze propria lui idee de iubita, sa te schimbe pana ce te vei incadra in fantezia lui. La fel, reciproca este valabila: nici tu nu simti nevoia sa il schimbi: chiar daca dupa un timp s-ar putea sa nu iti convina unele obiceiuri sau unele hobby-uri de ale lui, nu vei incerca sa il modifici, astfel incat sa il transformi in altcineva! Daca vrei pe altcineva, cauta-l!

2. Cum iti dai seama ca el este alesul: de cand formati un cuplu – si trebuie sa fie ceva vreme, macar un an, caci, dupa cum s-a zis este nevoie de timp pentru a-ti testa relatia – nu te-ai mai uitat dupa nimeni altcineva! Ai ramas rece la orice avansuri provenite de la tipi, oricat de atragatori ar fi fost acestia! Nu ai mai simtit nevoia sa admiri pectoralii necunoscutilor, doar tu ai ceea ce este cel mai bun!

3. De cand esti cu el, nu te-ai surprins avand regrete din trecut, gandindu-te la fostul iubit, la ce-ar fi fost daca nu v-ati fi despartit, daca ai fi astazi cu el…pur si simplu, iubitii din trecut nu mai exista pentru tine si nu simti nici umbra vreunui regret!

4. Un mod esential cum iti dai seama ca el este alesul: dupa un an de relatie, inca il iubesti ca in prima zi! Inca iubesti sa te trezesti langa el si sa il vezi dormind, inca te iau fiorii cand te mangaie si de-abia astepti sa te sarute… Sigur, unele lucruri se schimba, nu te poti astepta sa ai fluturasi in stomac mereu, dar certitudinea ca il iubesti si ca nu ti-ai dori pe nimeni altcineva, nici chiar pe Brad Pitt, trebuie sa ramana! Daca inca il iubesti, orice altceva se va rezolva!

el e alesul

5. Cum iti dai seama ca el este alesul: te simti inca atrasa sexual de el. Poate s-a ingrasat putin de-a lungul timpului, poate nu se mai aranjeaza cu atata grija cum facea la inceput ca sa te cucereasca, poate ati facut sex de mai multe ori decat poti numara, dar inca esti atrasa de el si de abia astepti sa il bagi in pat!

Desi nu este cel mai important lucru, o viata sexuala activa si armonioasa este unul din simptomele cele mai evidente ale unei relatii de cuplu functionale! Daca de un timp pur si simplu nu mai ai chef de sex, este momentul sa iti pui intrebari! Daca, mai rau, te exciti cand vezi un actor chipes pe ecran, dar cand el vine la tine si te saruta iti piere tot cheful, e cazul sa tragi semnalul de alarma! Un cuplu nu poate trai daca atractia sexuala moare!

6. Inca ceva important pentru cum sa iti dai seama ca el este alesul: desi nu ati facut inca nunta, cunosti expresia “la bine si la greu”? Ei bine, nu se aplica doar la cuplurile casatorite! Este valabila  in cazul oricarui cuplu: trebuie sa stati unul langa altul, sa va fiti alaturi si sa va sprijiniti, oricat de grea sau dificila este situatia.

Daca treceti printr-o perioada dificila nu este semn ca totul se va sfarsi. Insa daca el are o perioada grea si tu nu poti fi alaturi de el sau invers, este un semn rau. Partenerul de cuplu implicat trebuie sa stie ca vor urma si faze grele, sa fie pregatit pentru ele si sa lupte impreuna cu iubitul pentru a trece peste ele. Daca tu sau partenerul fugiti oricand se anunta o problema si va retrageti in sinea voastra, deja trebuie sa-ti pui intrebari despre cat de meniti sunteti sa fiti impreuna!

7. Inca un lucru: cum iti dai seama ca el este alesul? O stii, pur si simplu, si ai stiut-o de prima data cand l-ai sarutat! Multe lume sceptica spune ca nu exista dragoste la prima vedere, ca sunt doar povesti si vise. Dar exista o intuitie speciala, un al saselea simt care, daca esti atenta, iti va spune ca ceea ce faci este bine sau te va bate pe umar si te va mustra! Nu iti ignora niciodata instinctele, ele vin de undeva din tine si iti arata adevarul!

La final, trebuie spus ca tot ceea ce s-a mentionat aici trebuie sa fie reciproc! Multe relatii esueaza deoarece in timp ce unul din parteneri crede ca totul este perfect, celalalt nu este fericit! Fii atenta la ce simte si ce gandeste partenerul pentru a te asigura ca sunteti pe aceeasi lungime de unda! Si el trebuie sa te iubeasca, sa te gaseasca atractiva sexual, sa iti fie fidel si sa iti fie mereu alaturi! Daca acestea nu sunt reciproce, aveti doua relatii: cea pe care o vezi tu si este perfecta si cea pe care o vede el si este bolnava!

Dupa cum s-a spus, a-ti da seama daca el este alesul sau nu cere mult timp, nu poti afla asta doar pocnind din degete! Dar pana sa iti pui astfel de intrebari, bucura-te ca iubesti si savureaza fiecare clipa cu el! Chiar daca peste ani se va dovedi ca nu el este cel potrivit, nu ai pierdut nimic, ai avut o relatie frumoasa.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.