Timp liberFilme de Crăciun 2021 – Ce filme poți urmări în această vacanță,...

Filme de Crăciun 2021 – Ce filme poți urmări în această vacanță, de sărbătorile de iarnă?

Crăciunul a fost întotdeauna o sărbătoare care a venit cu mesaj, lucru evidențiat și prin filmele de acest gen, începând de la „A Christmas Carol”, „A Wonderful Life” și până la filmele din ziua de azi.

Află care sunt cele mai populare filme de Crăciun din toate timpurile și care sunt cele mai noi filme din acest an pentru această sărbătoare.

Navigare rapidă în articol:

  1. Cele mai populare filme de Crăciun din toate timpurile
  2. Filme de Crăciun din 2021

1. Cele mai populare filme de Crăciun din toate timpurile

Cele mai populare filme de Crăciun sunt acele filme care au cele mai mari încasări din toate timpurile:

  • „The Grinch” (2018) cu încasări de 511,5 milioane $
  • „Singur acasă” (1990) cu încasări de 476,7 milioane $
  • „Cum a furat Grinch Crăciunul” (2000) cu încasări de 345,1 milioane $
  • „O poveste de Crăciun” (2009) cu încasări de 325,2 milioane $
  • „Expresul polar” (2004) cu încasări de 314,2 milioane $
  • „Elf” (2003) cu încasări de 220,8 milioane $
  • „Vacanța” (2006) cu încasări de 205,1 milioane $
  • „Cum este Moș Crăciun?” (1994) cu încasări de 189,8 milioane $
  • „Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri” (2018) cu încasări de 173,9 milioane $.

2. Filme de Crăciun din 2021

„Nantucket Noel” (2021)

Această ecranizare a romanului „Let It Snow„, scris de Nancy Thayer, este o poveste romantică de Crăciun. În film, Christina își găsește dragostea în timp ce se confruntă cu o serie de probleme, cu pierderea magazinului ei de jucării din cauza unui proprietar ticălos, chiar în timpul Crăciunului. Filmul a apărut pe data de 19 noiembrie 2021.

Vezi aici un trailer la acest film:

„The Christmas Contest” (2021)

În acest film o femeie Lara și fostul ei iubit Ben participă la un concurs de Crăciun, cu premiu în bani. Cei doi nu știu inițial că amândoi concurează, dar treptat își dau seama de asta.

Vezi aici un trailer la acest film:

„A Kiss Before Christmas” (2021)

În acest film, Ethan este un director într-o firmă mare de dezvoltări imobiliare și un tată a doi copii adolescenți, care pare inițial mulțumit de viața lui, dar treptat își dă seama că lucrurile nu sunt chiar așa. El trebuie să alerge contra cronometru pentru a reveni la viața anterioară și pentru a-și convinge soția Joyce, până de Crăciun, că fericirea constă în cu totul altceva.

Vezi aici un trailer la acest film:

„My Family Christmas Tree” (2021)

În această priecție, Vanessa se pregătește să petreacă un Crăciun acasă, alături de câinele ei. Ea nu a avut niciodată o familie adevărată alături de care să sărbătorească Crăciunul. Povestea este despre decizia ei de a călători pentru a-și descoperi rudele pe care nu le-a întâlnit niciodată și de a petrece cu ei, pentru a avea un altfel de Crăciun.

Vezi aici un trailer la acest film:

„The Nine Kittens of Christmas” (2021)

În acest film, iubitorii de pisici Marilee și Zachary au o sarcină frumoasă de Crăciun, să găsească oameni care să adopte 9 pisoi adorabili, abandonați. Această proiecție este o continuare a filmului „The Nine Lives of Christmas” din 2014.

Zachary își planifică o călătorie la schi de Crăciun, ca în fiecare an, dar este convins de șeful său Sam și fiica lui să nu mai plece și astfel o întâlnește pe Marilee, care este un medic veterinar de succes, al unei clinici din Miami. Zachary descoperă o cutie cu 9 pisoi adorabii și Marilee îl ajută în adopția lor. Între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste chiar înainte ca ultimul pisoi să fie adoptat de Crăciun.

Vezi aici un trailer la acest film:

„Christmas at Castle Hart” (2021)

Această poveste romantică este depre Brooke Bennett care merge în Irlanda, de Crăciun, pentru a-și afla rădăcinile irlandeze. Aici îl întâlnește pe fermecătorul Aiden Hart, conte de Glaslough, de care se îndrăgostește. Ea este angajată să găzduiască o petrecere de Crăiun, la castelul lui Aiden care era și un organizator de evenimente de elită.

Vezi aici un trailer la acest film:

„A Christmas Treasure” (2021)

În film este vorba despre Lou care a deschis o capsulă a timpului veche de 100 de ani și astfel cunoaște un bucătar fermecător. Ea se întreabă dacă este bine să se mute la New York și să-și continue cariera de scriitoare.

Vezi aici un trailer la acest film:

„A Christmas Together With You” (2021)

În acest film Megan este proprietara unei cafenele locale și are un client Frank, care găsește o poză cu prima lui dragoste. Ea îl convinge să plece într-o călătorie pentru a întâlni acea persoană, în care merge și ea, dar pe parcurs ei își dau seama că s-au îndrăgostit unul de celălalt.

Vezi aici un trailer la acest film:

„Eight Gifts of Hanukkah” (2021)

Povestea este despre Sara Levin care este singură deși are mulți admiratori, dar nu știe ce să creadă despre aceștia și viața ei amoroasă. În viața ei apare însă un pretendent anonim care îi trimite câte un cadou în fiecare noapte de Hanukkah, nouă în total. Această sărbătoare în tradiția evreiască are o semnificație aparte, în fiecare noapte se aprinde încă o lumânare, nouă în total, pentru a avea mai multă lumină. Ea încearcă să afle cine este admiratorul secret și astfel descoperă și adevărata dragoste. În poveste apare și prietenul ei din copilărie, Daniel, care este interpretat de actorul Jake Epstein.

Vezi aici un trailer la acest film:

„A Dickens of a Holiday” (2021)

În acest film romantic, Cassie îl invită pe Jake (fostul ei coleg de liceu, care acum este un actor de film) să joace rolul lui Scrooge în „A Christmas Carol”, la aniversarea a 100 de ani de la festivaul victorian din orașul ei.

Vezi aici un trailer la acest film:

„Making Spirits Bright” (2021)

În acest film este vorba despre un bărbat și o femeie care fac parte din familii rivale și care încearcă să repare o dispută aprigă dintre părinții lor, ce ține de zeci de ani. Aceștia se îndrăgostesc pe parcurs și deci filmul este de fapt o poveste romantică.

Vezi aici un trailer la acest film:

„A Very Merry Bridesmaid” (2021)

Acest film cu Emily Osment în rol principal, este povestea unei femei a cărei zi de naștere este chiar în Ajunul Crăciunului.

Vezi aici un trailer la acest film:

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.