Timp liberIdei pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă în 2021

Idei pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă în 2021

Sărbătorile de iarnă sunt incitante pentru majoritatea oamenilor, fie că este vorba despre Crăciun sau Anul Nou. Românii iubesc varietatea și de asta aleg să petreacă sărbătorile de iarnă în diferite moduri, care le aduc bucurie și satisfacție. Cum să-ți petreci sărbătorile de iarnă, pentru a te simți cât mai bine, în 2021?

În timpul sărbătorilor de iarnă, unii români se grăbesc să-și facă bagajele și să plece la munte. Ei își doresc să practice sporturile preferate, care le oferă multă satisfacție. Statisticile arată că românii iubesc drumețiile, să viziteze obiective turistice în vacanță, să practice sporturi de iarnă, cum ar fi: patinaj, schi, snowboard, sanie, bob, snowmobil, snowkiting și altele.

Sporturile de iarnă le oferă multă distracție alături de prieteni și cei din familie, posibilitatea de a petrece timpul liber afară, la aer curat, într-un peisaj montan de vis, de a dobândi abilități noi și de a se simți mult mai bine prin stimularea producerii de endorfine.

În această perioadă a sărbătorilor de iarnă, copiii și alte persoane dragi din familie au nevoie de atenția ta și deci ar trebui să vă planificați momente de neuitat împreună. Iată câteva idei pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de familie.

2-activitati-in-familie

Mergeți la cumpărături la târguri de Crăciun

Anul acesta poți face cumpărături online sau poți cumpăra cadouri și delicatese tradiționale la tarabe, la târgurile de Crăciun. Acesta este un mod plăcut de a petrece sărbătorile de iarnă, în perioada lunii decembrie.

Mirosul de vin fiert, prăjituri, scorțișoară și preparate tradiționale de Crăciun poate fi adus și acasă, prin cumpărături. La astfel de târguri poți găsi diverse lucruri, începând de la produse alimentare gustoase și până la decorațiuni, bijuterii, lumânări ecologice și obiecte lucrate manual.

Decorațiuni de Crăciun

Sărbătorile sunt asociate cu decorațiunile pentru casă și bradul de Crăciun, cu produsele handmade și cadourile pentru cei dragi. Pentru a te distra în familie de sărbători, poți realiza cu cei dragi o mulțime de decorațiuni, asta va fi o distracție excelentă pentru copii. Nu trebuie să faceți obiecte foarte complicate, este suficient ca decorațiunile să fie simple și frumoase, pentru că ele vor avea o valoare sentimentală peste ani. O idee bună ar fi decorarea portocalelor cu multe cuișoare, care vor oferi un plus de aromă, în această sărbătoare.

Delicatese de Crăciun

În loc să ne agităm și să fim stresați prin bucătărie pentru a pregăti diferite preparate culinare de Crăciun, o idee bună ar fi să-i chemăm și pe cei din familie să participe la realizarea meniului de Ajun. Asta înseamnă să facem împreună cu ei prăjituri, fursecuri din turtă dulce cu forme fanteziste și alte preparate culinare de Crăciun, pentru a intra în magia acestei sărbători alături de ei, încă de pe acum.

Vedeți un film împreună cu cei dragi din familie

În fiecare an, de sărbători, apar noi filme cu tematică de Crăciun. Vizionarea de filme noi sau vechi de acest gen este o activitate excelentă, care poate deveni o tradiție pentru orice familie.

Concursuri pentru distracție de sărbători

În timp ce toată lumea intră în spiritul Crăciunului, iar asta îi face să petreacă uneori o perioadă haotică prin goana după cadouri și cumpărături, alții sunt interesați de concursurile din această perioadă, de promoții și premii care le pot aduce mari satisfacții personale.

Pentru a te distra de sărbători, poți participa la un concurs festiv care face parte din cele mai în vogă activități în acest an. Acesta este o modalitate de a obține rezultatele dorite și de a câștiga cadouri interesante, mai ales de Crăciun și Anul Nou.

Mergeți la colindat, faceți vizite la rude și prieteni

Nimic nu se compară cu tradițiile de Crăciun, cum ar fi împodobitul bradului și ascultatul colindelor. Pentru a trăi din plin aceste momente de sărbători și a avea parte de multă distracție, mergeți la colindat la rude și la prieteni, cu voie bună și energie pozitivă. Colindele tradiționale românești sunt minunate, așa că nu lăsați să treacă sărbătorile fără aceste momente.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.