Nunți și mireseTendințe 2020 la buchete de mireasă, buchete de nuntă, buchete de cununie...

Tendințe 2020 la buchete de mireasă, buchete de nuntă, buchete de cununie și buchete de nașă

În acest an, tendințele pentru buchetul de mireasă sunt foarte frumoase și numeroase. Prin urmare, alegerea aranjamentului pentru flori nu este chiar ușoară, mai ales atunci când o mireasă vrea un buchet care să-i sublinieze frumusețea și gustul rafinat. Buchetul de nuntă este o parte integrantă a imaginii miresei. Conform specialiștilor de la Pantone, „Rose Quartz and Serenity” a fost culoarea cea mai populară a anului 2016, dar iată că ea revine în tendințele modei și în anul 2020 la buchetele de mireasă.

Află care sunt principalele trenduri pentru buchete de mireasă 2020.

Navigare rapidă în articol:

  1. Rose Quartz and Serenity la buchetul de mireasă
  2. Buchete mireasă foarte mari, luxuriante
  3. Frunze de palmer în buchetul de nuntă
  4. Buchete mireasă cu flori sălbatice
  5. Buchetul de mici dimensiuni
  6. Buchete mireasă cu frunze verzi
  7. Buchete de nuntă monocromatice

1. Rose Quartz and Serenity la buchetul de mireasă

Această culoare „Rose Quartz and Serenity” a fost anunțată în anul 2016 de specialiștii de la Pantone, ca fiind cea mai frumoasă. În anul 2020, miresele încă preferă această culoare atât de fermecătoare, încât ea apare și în topul tendințelor la buchetul de mireasă, buchetul de nașă, rochiile de ocazie pentru nuntă, accesoriile de mireasă (cum ar fi cordonul de la rochie, din talie, la brățări tip handemade).

„Rose Quartz and Serenity” este o nuanță de roz foarte elegantă, perfectă pentru ținutele feminine și romantice. Buchetul de mireasă din flori în nuanțe de roz este foarte fin și atractiv. Rozul are o gamă variată de nuanțe. În acest an sunt recomandate îndeosebi acele tonuri pastelate, mai luminoase, combinațiile de cald-rece.

„Rose Quartz and Serenity” trebuie să fie purtat de toate femeile, în acest an, într-o varietate de nuanțe, dar mai ales de femeile tinere, care vor să se căsătorească. Indiferent de vârstă, această culoare este fascinantă, oferă eleganță și feminitate. Este perfectă și pentru rochiile de ocazie de la nunți, botezuri, diferite evenimente.

Rozul se combină foarte frumos cu verde, violet, galben muștar, maro ciocolatiu. Aceste combinații îndrăznețe arată senzațional.

2. Buchete mireasă foarte mari, luxuriante

Aranjamentele luxoase și elegante din flori mari sunt la modă în anul 2020. Buchetul de nuntă se alege și în funcție de rochia miresei. El depinde de stilul, forma, designul și detaliile ținutei. Aceste aspecte sunt importante pentru ca buchetul să fie perfect ales și să nu ascundă cumva silueta miresei, sau să creeze o lipsă de bun gust și armonie.

De exemplu, dacă nuanța rochiei miresei este ca cea a șampaniei, atunci și buchetul trebuie ales în așa fel încât să se asorteze și să se armonizeze cu această culoare deosebită a ținutei.

3. Frunze de palmer în buchetul de nuntă

Pentru un aspect exotic și tropical, sunt recomandate buchetele de flori de nuntă cu frunze de palmier. Fiecare buchet de nuntă poate avea și 1-3 frunze de palmier, care potrivit designerilor florari, au un farmec aparte. Aranjamentele de acest fel sunt foarte interesante pentru nunți și alte evenimente speciale.

4. Buchete mireasă cu flori sălbatice

Miresele sunt încântate să aibă în acest an câte un buchet de flori sălbatice, cu flori de câmp sau flori inspirate din pădure (crenguțe de pomi înfloriți, sau crenguțe de arbuști ornamentali). Toată lumea cunoaște farmecul emoționant al florilor sălbatice, sau al florilor culese de pe pajiști.

În anul 2020 sunt în trend aceste flori pentru că ele reprezintă un decor minunat, mai ales în aranjamente florale unice, realizate deosebit. Florile sălbatice sunt cu siguranță preferatele multor femei din toată lumea.

5. Buchetul de mici dimensiuni

Kate Middleton a inspirat multe mirese prin buchetul ei de nuntă, de mici dimensiuni. Acesta era superb, era un buchet ca de prințesă. Cel mai interesant lucru care s-a spus despre buchetul de nuntă a lui Kate Middleton este acela că impresiona prin faptul că era mic, fin și realizat aproape în întregime din lăcrămioare parfumate. Părea realizat din flori culese de pe o pajiște cu lăcrămioare, dintr-o zonă de pădure.

Kate Middleton nu a vrut un buchet de mireasă din flori de dimensiuni mari, ea a ales un buchet de flori pentru mireasă în stil tradițional.

Buchetul lui Kate avea lăcrămioare (flori ce simbolizează fericirea), dar și flori de mirt (Myrtle), zambile (exprimă bucuria iubirii și a fidelității), floarea Sweet William (sau garoafa poetului) și frunze de iederă (ce reprezintă loialitatea, afecțiunea și prietenia).

În acest an, astfel de buchete sunt apreciate de mirese și arată superb.

6. Buchete mireasă cu frunze verzi

Designerii au creat în acest an o nouă tendință – buchetul de mireasă cu frunze verzi, la care plantele au frunzele puțin albite. Este vorba despre buchetele de nuntă realizate mai ales din flori și frunze artificiale, care au un aspect boem.

Există și crenguțe naturale care au acest aspect și care impresionează prin nuanțele de verde ale frunzelor lor, mai ales când sunt asociate cu flori albe sau în culori pastelate.

Astfel de buchete de mireasă par nepretențioase, dar sunt foarte frumoase. Frunzele verzi folosite în buchet au un anumit farmec, iar aranjamentul este unic și ușor de realizat. Se pot folosi flori albe, trandafirii roz, sau flori galbene ori albastre.

În general nuanțele roz sau pastelate sunt asociate cu nunțile romantice. Florile albe și frunzele în stilul celor de la crenguțele de măslin sau în diferite nuanțe de verde, par a compune un buchet dezordonat, dar în același timp unic și fermecător.

7. Buchete de nuntă monocromatice

În acest an sunt în tendințe și buchetele de nuntă monocromatice, care sunt realizate din flori în nuanțe diferite ale aceleiași culori. De pildă, pot fi buchete mireasă bujori roz, buchete mireasă flori artificiale galbene sau portocalii, buchete mireasă frezii albe, buchete mireasă lăcrămioare, buchete mireasă trandafiri roșii și așa mai departe.

Este important ca în primul rând să se aleagă tipurile de flori și apoi să se combine nuanțele diferite ale culorii respective. Astfel de combinații arată foarte chic și sunt la modă în anul 2020. Sunt în trend mai ales nuanțele de galben, roz, portocaliu, lila, fuchsia, în general culorile strălucitoare. Nu lipsește din tendințe nici buchetul de mireasă alb, care este clasic, simbolizează tinerețea și puritatea.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.