Nunți și mireseEvită elegant toate problemele care pot apărea atunci când trebuie să fi...

Evită elegant toate problemele care pot apărea atunci când trebuie să fi prezent la două nunți

Prezenta la doua nunti in acelasi timp este mereu un subiect controversat, una dintre cele mai grele alegeri, mai ales in cazul in care ambele evenimente au loc in timpul serii sau in timpul zilei si mai ales cand ambele perechi sunt cunostinte, prieteni buni, rude apropiate ori altele. Cand trebuie sa iei o astfel de decizie, inainte de toate esential este sa stii exact locatiile si sa iti stabilesti bine programul.

Un punct forte in prezenta la doua nunti in acelasi timp este faptul ca poti sa mergi cu aceeasi costumatie si astfel faci o economie, plus ca nu mai trebuie sa pierzi de doua ori vremea la coafor ca femeie, iar ca barbat e mult mai simplu si astfel alegi costumul si pantofii fara grija de a da gres. Cat pentru femei, foarte convenabil este faptul ca nu prea mai au mari batai de cap in alegerea rochiei sau in organizarea timpului pentru coafat.

Atunci cand trebuie sa mergi la doua nunti in acelasi timp, stabileste-ti clar coordonatele, alege unde vei merge prima data impreuna cu perechea ta si anunta din timp aceasta intentie pentru ca mirii sa nu se supere pe motiv ca nu ati putut fi acolo pe intreaga durata a evenimentului si ca nu veti putea participa la momentele cheie ale unei nunti. In cazul in care perechile de miri la care trebuie sa ajungeti nu reprezinta prieteni foarte buni sau rude apropiate, de care sunteti atasati, atunci foarte bine, deoarece alegerea nu va fi tocmai grea.

Incercati insa sa alegeti pentru a doua nunta pe cei la care vreti sa stati mai mult. De regula, la prima nunta se sta pana la miezul noptii, dupa ce este recuperata mireasa in cazul in care aceasta a fost rapita si apoi daca la nunta respectiva se prezinta tortul sau are loc dansul miresei, atunci puteti sa dati darea mirilor linistiti si sa va anuntati plecarea. In unele cazuri, mai ales atunci cand sosirea la prima nunta a avut loc pe la ora noua, atunci puteti pleca si inainte de miezul noptii ca sa prindeti la nunta cealalta punctele culminante.

prezent la doua nunti

Dar, asa cum am precizat mai inainte, frumos este sa optati pentru cea de-a doua nunta la perechea de miri care va este mai apropiata ca sa puteti petrece mai mult timp cu ei si astfel sa prindeti momentele interesante acolo. Singura parte negativa in prezenta la doua nunti in acelasi timp este faptul ca trebuie sa dati doua cadouri si sa platiti doua mese, adica darea pentru miri este mai consistenta. Puteti tine cont si de faptul ca daca nu stati la toata nunta si nu veti consuma foarte mult, iar meniul nici macar nu intra in calcul, se poate lasa o suma mai mica de bani, insa un cadou tot este esential.

De regula la nunti se pune darea pe masa, in functie de pretul meniului. Se spune ca trebuie sa acoperi de doua ori meniul ca sa le ramana si mirilor pentru noua viata pe care o vor petrece impreuna. Dar atunci cand anuntati ca nu veti putea participa la intregul eveniment, puteti si sa mentionati ca nu este necesara servirea unui meniu intreg, iar tortul se poate lua si la pachet in cazul in care este taiat atunci cand sunteti la nunta.

In momentul in care ati luat decizia sa porniti catre cea de-a doua nunta, atunci va trebui sa va luati la revedere, sa faceti toate urarile posibile si ca sa aratati cat mai bine pentruurmatorul eveniment, nu uitati sa mergeti sa va faceti un refresh, esential mai ales pentru doamne. Cand ati ajuns la a doua nunta sa nu va suparati in cazul in care nu sunteti prea luati in seama, pentru ca nuntasii, cat si mirii sunt deja in plin chef si poate ca au uitat putin de sosirea voastra, insa cu siguranta vor aprecia efortul.

Nu trebuie sa uitati insa, sa va anuntati sosirea, deci sa confirmati participarea la eveniment cu cateva zile inainte cu mentiunea ca veti ajunge putin mai tarziu, deoarece aveti doua nunti in acelasi timp. Acest aspect este esential deoarece mirii vor trebui sa va rezerve loc la masa si sa nu se iveasca probleme in aceasta privinta. Atunci cand trebuie sa participati la doua nunti in acelasi timp, chinul este aproape dublu, mai ales daca luati in calcul energia consumata si veselia nuntasilor din ambele pati.

Insa ce e mai frumos decat sa faceti pe plac unor cupluri care isi incep o viata noua si care chiar va doresc alaturi de ei in momente atat de importante, precum cele ale nuntii de la local. In aceasta ecuatie nu incape insa si prezenta la cununia religioasa sau la starea civila, deoarece oricum veti fi prea obositi ca sa puteti fi prezenti la evenimente inca de la inceputul lor.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.