Nunți și mireseȚine cont de cel puțin următoarele aspecte atunci când iți alegi rochia...

Ține cont de cel puțin următoarele aspecte atunci când iți alegi rochia de mireasă

Orice mireasa doreste cu siguranta ca rochia pe care o va purta in ziua si in noaptea nuntii sa fie unicat, sa o reprezinte cat mai bine si sa o arate cat mai potrivit in formele sale splendide. Dar aici intervine si bugetul si, de multe ori, miresele iau in calcul si varianta unei rochii inchiriate, dar in fond decizia le apartine si, la urma urmei, fie ca e cumparata sau inchiriata, rochia de mireasa poate fi personalizata dupa bunul plac al tinerei.

Rochia de mireasa cumparata poate sa fie destul de costisitoare si in cele din urma va fi purtata o singura data, asta daca nu cumva va fi imprumutata si altor mirese viitoare, prietene sau chiar surori ale miresei. In luarea acestei decizii pot fi incadrate o serie de criterii pentru a avea un rezultat cat mai potrivit. Nu trebuie sa te gandesti ca, daca ai inchiriat rochia de mireasa, nu mai esti unicata.

O poti personaliza dupa bunul plac si gandeste-te ca de cele mai multe ori inchirierea se poate face din magazine selecte, care se ocupa cu asa ceva si iti pot oferi rochii celebre. Asta inseamna ca daca vrei sa arati ca o anumita celebritate in ziua nuntii, cu siguranta va trebui sa scoti mai multi bani din buzunar in momentul in care doresti sa inchiriezi tinuta pe care aceasta a avut-o, dar numai in cazul in care se inchiriaza.

Sfaturi pentru alegerea rochiei de mireasa

Fie ca rochia de mireasa este cumparata sau inchiriata, tu trebuie sa ai un singur gand in cap: trebuie sa stralucesti in ziua nuntii si sa te simti ca o regina. Rochiile inchiriate pot fi personalizate si mai mult decat atat pot fi modificate in functie de nevoi. Investitia este mult mai mica si de regula aceasta reprezinta doar o suma modica din intreg.

Trebuie sa tii cont si de gradul de uzura al rochiei si sa fii dispusa la ajustari si deschisa la idei. Unele mirese mai practica si achizitionarea unei rochii la mana a doua, deoarece acestea sunt tot timpul bine intretinute de cele ce le-au avut inainte si pot face o oferta destul de tentanta.

rochie de mires

Achizitionarea rochiei de mireasa, desi reprezinta cea mai grea sarcina pe care o poate avea o tanara si cea mai imposibil de indeplinit in multe cazuri, se poate face destul de usor daca se tine seama de o serie de criterii. Poti cumpara o rochie la mana a doua si sa o modifici, astfel incat sa para ca a fost facuta pentru tine. Fie ca o scurtezi, fie ca ii mai adaugi cateva accesorii sau ca ii modifici putin aspectul, la urma urmei tu trebuie sa te simti bine si sa ai incredere in frumusetea ta.

Nu te gandi ca rochia trebuie sa fie neaparat noua. Exista si mirese care doresc sa poarte rochia mamei din ziua nuntii sau pe cea a bunicii, deoarece au un atasament foarte mare fata de aceasta si in nici un caz nu vor putea sa poarte moda anilor trecuti numai in cazul in care vor sa fie retro. Dar o rochie de mireasa poate fi adusa in lumina modernitatii cu accesorii pe masura, iar aspectul proaspat al chipului miresei si tineretea din obrajii sai, cu siguranta nu vor arata vechimea rochiei. Dar inca odata, mentionam ca acest aspect tine numai si numai de decizia pe care vrea sa o ia mireasa.

Rochia de mireasa cumparata sau inchiriata poate sa fie desigur si ultima problema pe care sa si-o ridice tanara, mai ales daca aceasta este o persoana fara pretentii, care se implica mai mult emotional in ritualurile nuntii, decat financiar si fizic. Multe mirese, care au o varsta mai inaintata opteaza pentru un simplu costum alb sau o rochie cu un aspect mai rigid si astfel rezolva toate dilemele. In defnitiv, conteaza doar ca femeile sa se simta bine, iar la crearea acestei stari nu intervine intotdeauna o rochie de mireasa sau un material.

Ca sa nu mai spunem ca oricum, daca dai mai putini bani pe o rochie, atunci iti poti permite alte mofturi mai extravagante si nu te vei mai feri sa o patezi sau nu vei plange de ciuda daca ti se rupe. Voalurile miresei vor fi intotdeauna noi cu siguranta, mai ales pentru ca acestea vor fi achizitionate de catre nasa, in unele zone ale tarii. Insa avand in vedere toata diversitatea prezenta pe pietele de desfacere, deciziile nu vor fi greu de luat.

Accesoriile de asemenea poti fi inchiriate sau imprumutate de la o tanara care a fost recent mireasa si daca ai noroc poti sa faci acelasi lucru si cu pantofii, in cazul in care masura acestora se potriveste. Nu te sfiii de ochii lumii sau de parerile lor rautacioase, care probabil ca vor gandi ca nu ai avut bani de o rochie noua. Gandeste-te doar cum faci ca sa-ti fie tie bine! Iar daca o rochie inchiriata te ajuta, atunci nu te impiedica de vorbele altora.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.