Timp liberHobby-uri acvatice pentru cupluri - pasiuni pe care le puteți face împreună

Hobby-uri acvatice pentru cupluri – pasiuni pe care le puteți face împreună

Hobby-uri acvatice pentru cupluri – fiecare persoana are pasiuni mai mult sau mai putin active, iar atunci cand avem de-a face cu cupluri, lucrurile devin si mai interesante iar cei doi trebuie sa decida de ce hobby-uri se ocupa impreuna. Cand vorbim de doua persoane care adora apa totul devine ceva mai simplu iar posibilitatile sunt aproape nelimitate in ceea ce priveste distractia si optiunile de apropiere si comunicare. Care sunt cele mai potrivite pasiuni legate de apa pentru cupluri? Aflati in cele ce urmeaza.

Canoe

Canoeingul si kayakingul sunt adesea vazute drept acelasi sport, insa sunt destul de diferite unul de celalalt. Diferentele, desi sunt mici pentru cei care nu stiu prea multe despre aceste sporturi, constau in echipament, tipul de barca folosit si designul acesteia. Canoeingul este o pasiune relaxanta si o modalitate foarte buna de a petrece timp liber, devenind o pasiune potrivita cuplurilor de toate varstele. Canoeingul poate fi facut in lacuri mici, in lacuri mai mari, pe rau sau chiar si in oceane pentru cei mai experimentati.

Pescuit

Desi se petrece ceva mai rar, si pescuitul poate deveni un hobby acvatic pentru cupluri. Nu putine sunt femeile carora le place sa pescuiasca sau care prefera sa petreaca timp alaturi de iubiti sau de soti pregatind pestele pe care barbatii l-au prins. Nu degeaba este o activitate care se dedsfasoara de generatii si care implica si picnicuri sau gratare in timpul unei iesiri pe malul lacului sau al raului. Este una din pasiunile mai putin costisitoare pe care le puteti intreprinde in cuplu, mai ales daca preferati pur si simplu sa stati in preajma apei alaturi de persoana iubita si nu va atrage extrem de mult prinderea pestilor in sine. In plus, cercetatorii au descoperit ca acele cupluri care au un interes comun au relatii mai puternice si mai sudate decat persoanele dintr-un cuplu care nu impartasesc aceleasi pasiuni.

Kaiak

Kaiakingul, o alta pasiune acvatica pentru cupluri, seamana foarte mult cu canoele, fiind un hobby versatil si amuzant, dedvenind o modalitate extreme de placuta de a petrece timp alaturi de persoana iubita in mijlocul apei. Necesita comunicare intre parteneri si lucru in echipa, si nu necesita un talent iesit din comun sau o varsta pentru a putea fi incercat. Este un hobby perfect pentru cupluri pentru ca ajuta partenerii sa petreaca timp impreuna in aer curat si soare in timp ce fac si exercitii fizice. Experienta popate fi la fel de distractiva si cand partenerii folosesc caiacuri separate, caci si atunci cei doi trebuie sa comunice pentru a nu se ciocni unul de altul. Totul se poate transforma si intr-o competitie daca ambii parteneri au spirit competitiv!

Rafting

Si raftingul este un excelent hobby acvatic pentru cupluri, oferind momente pline de aventura tuturor acelora care le place sa petreaca momente intense alaturi de persoana iubita. Raftingul de apa dulce este cel mai popular pentru ca ofera adrenalina in timp ce calatorii se lupta cu valurile raurilor salbatice. Raftingul este in general o pasiune populara si pentru cupluri poate deveni o modalitate extrem de placuta de a se distra impreuna. In plus si raftingul pe rauri calme ajuta foatre mult cuplurile in a petrece timp impreuna si a deveni mai apropiati.

Sailing

Sailingul poate fi o pasiune acvatica perfecta pentru cuplurile care adora sa petreaca timp in larg. Daca ambii parteneri nu au rau de mare si le mai si place apa, atunci puteti incerca sailingul pe un iacht sau o barca. Este o activitate relaxanta si energetica, iar calatoria pe mare a devenit acum mai mult o indeletnicire recreationala, avand in vedere ca motoarele pot fi folosite si pe barci si usureaza considerabil manevrarea lor. Experienta sailingului este interesanta pentru cupluri pentru ca astfel fiecare partener invata trucuri noi si poate gasi chiar elemente de caracterizere pe care nu le cunostea. Este totodata un hobby pe termen lung ce ofera timp important cuplurilor de a petrece impreuna.

scuba diving

Scuba diving

Scuba divingul este unul din cele mai populare hobby-uri acvatice la ora actuala, fiind incercat de familii intregi. Pentru cei care adora sa se afle in apa si sa vada cum se comporta speciile de pesti in mediul lor natural, scuba divingul este cea mai buna solutie, mai ales avand in vedere ca un astfel de curs nu este nici foarte scump. Simtamantul scaparii dintr-o lume terestra si privirea delfinilor in mediul lor natural spre exemplu sau descoperirea rechinilor in apa reprezinta urmatorul pas de la snorkeling incolo, iar astfel cuplurile care impartasesc iubirea fata de apa si creaturile marii pot explora mult mai multe gratie scuba divingului. In plus, in urma unei astfel de experiente va puteti alege si cu niste fotografii uimitoare alaturi de animalele marii.

Snorkeling

Un alt hobby extrem de popular pentru cuplurile cu iubire de apa este snorkelingul. Aceasta activitate placuta ajuta partenerii sa petreaca timp impreuna in natura. Sporturile de apa sunt distractive iar aceasta aventura poate veni din explorarea oceanului si a lumii subacvatice in intregimea sa. Snorkelingul este o pasiune pentru cupluri care ofera partenerilor sansa de a observa putin din creatia subacvatica si de a se distra impreuna. cei cu adevarat pasionati de snorkeling ajung in diferite parti ale lumii si daca este sa calatoriti pentru a va satisfice pasiunea, de ce sa nu facei acest lucru impreuna cu persoana iubita?

Surfing

Surfingul, o pasiune pentru cei mai aventurosi, reprezinta o modalitate distractiva de a petrece timp in apa si alaturi de persoana iubita ,de ce nu? Acest hobby necesita balans, echilibru, perseverenta si o minte deschisa la nou. Surfingul este una din cele mai bune activitati care poate inlocui un program de exercitiu fizic si sport. Cei care locuiesc pe malul marii sunt cei mai castigati pentru ca vor investi doar intr-o placa de surf pentru a isi satisface acest moft.

Ceilalti vor da in general mai multi bani caci vor face mereu calatorii pe malurile marii si vor avea nevoie de cateva cursuri inainte de a stapani valurile marii. Surfingul alaturi de partener ajuta la construirea increderii de cuplu caci astfel partenerii se relaxeaza impreuna si invata un lucru nou si relaxant. Cautarea valului perfect devine o aventura in sine care, daca este traita alaturi de partener, devine si mai placuta.

Inotul

Cel mai simplu hobby acvatic pentru cupluri ramane insa inotul. Considerat unul din cele mai bune exercitii de fitness de catre experti, inotul necesita folosirea fiecarui muschi din corp si nu pune presiune pe incheieturi. Orice persoana se poate apuca de inot pentru a se tonifia sau pur si simplu daca ii place natura.

Apa ofera nivelul perfect de rezistenta pentru a construi muschii si pentru a imbunatati sistemul cardiovascular in acelasi timp. Inotul in perechi nu trebuie sa necesite sute de ture intr-un bazin, caci doar cateva zeci de minute petrecute in apa impreuna cu partenerul va ajuta sa va imbunatatiti relatia. Daca un partener il ajuta pe celalalt sa invete sa inoate, acest act va ajuta la imbunatatirea relatiei dintre cei doi si la solidificarea increderii mutuale.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.