Nunți și mireseKit-ul de supraviețuire al oricărei mirese, lucruri ce ar putea să îți...

Kit-ul de supraviețuire al oricărei mirese, lucruri ce ar putea să îți vină în ajutor în ziua nunții

Pentru orice mireasa, organizarea nuntii, dar mai ales evenimentul in sine, reprezinta o aventura in adevaratul sens al cuvantului, de aceea orice mireasa are nevoie de un intreg arsenal pentru a trece cu brio peste ziua cea mare. De aceea, in randurile care vor urma va vom prezenta cam ce ar trebui sa cuprinda kit-ul de supravietuire al oricarei mirese.

Emotiile si stresul acumulat in intreaga perioada de pregatiri, dar mai ales gandurile negative care le duc pe bietele mirese in pragul disperarii de teama ca ceva rau se va intampla, pot transforma ceea ce se doreste a fi cea mai frumoasa zi, intr-un adevarat cosmar. Asa ca daca urmeaza sa va casatoriti trebuie sa va puneti la punct un kit de supravietuire, sau daca aveti o prietena care se va casatori si nu stiti ce cadou sa ii oferiti, ii puteti darui acest kit pe care l-ati conceput cu mult drag.

Asa-numitul kit de supravietuire trebuie sa contina lucruri care ar putea sa ii fie de folos miresei in ziua nuntii pentru a putea preintampina un moment jenant sau pentru a rezolva o anumita problema. Iata care sunt elementele pe care ar trebui sa le contina un kit pentru situatii de urgenta destinat mireselor:

Pastile pentru durere sau aspirina pentru ca niciodata nu se stie cand loveste o migrena sau o durere de masea din cauza curentului sau a unei bauturi reci. Si o astfel de durere poate transforma un eveniment atat de important intr-un adevarat cosmar. Pastilele antivomitive sau pentru dureri de stomac nu ar trebui nici ele sa lipseasca pentru ca, din cauza emotiilor aceste probleme pot surveni destul de subit.

Plasturii nu trebuie nici ei sa lipseasca din mica trusa a miresei. Pe langa acestia este de preferat sa se gaseasca si o solutie dezinfectanta, precum si cateva fase sterile.

• Servetelele demachiante si cele igienice pentru maini sunt si ele foarte folositoare.

• Micile pete nedorite isi pot face aparitia pe rochia de mireasa, pe rochiile domnisoarelor de onoare sau pe costumul mirelui asa ca un creion pentru indepartarea petelor sau o bucata de creta alba trebuie sa se gaseasca in micul kit de supravietuire.

Lacul de unghii transparent nu trebuie nici el sa lipseasca pentru ca este de un real ajutor in cazul in care firul dresurilor se destrama.

Tot pentru cazul in care un obiect vestimentar se agata sau se destrama este bine ca trusa miresei sa cuprinda si un mic set de cusut. De asemenea, acele de siguranta isi pot dovedi si ele utilitatea.

• O pereche de dresuri de rezerva ar trebui sa isi gaseasca si ea locul in trusa de supravietuire.

Trusa de farduri in culorile folosite pentru machiajul din ziua nuntii, rimelul, rujul sau gloss-ul, sticluta cu parfum, fixativul pentru par, peria, clame si agrafele de par, precum si o mica oglinda, toate acestea trebuie sa se regaseasca in kit-ul de supravietuire al miresei. De asemenea, adaugati si un mic deodorant precum si o crema cu SPF.

• Pentru ca este total inestetic ca mireasa sa mestece guma in ziua nuntii si aceasta trebuie sa aiba mereu o respiratie proaspata, ata dentara si o mica sticluta cu apa de gura sunt absolut necesare.

Nimic nu va fi mai neplacut pentru mireasa decat sa i se rupa o unghie chiar in ziua nuntii si aceasta sa agate totul in jur. Asa ca nu uitati de pila pentru unghii.

• Penseta este si ea un element ce nu trebuie sa lipseasca din kit-ul de supravietuire al miresei.

Betisoarele pentru urechi isi pot demonstra si ele utilitatea in cazul in care apar mici accidente legate de machiaj.

Sarurile sau uleiurile aromatice puternice pot fi si ele de folos in cazul unui lesin. Chiar daca nimeni nu se gandeste atat de departe, emotiile, stresul si alti factori isi pot spune cuvantul.

Nu uitati nici de o sticla cu apa si o mica gustare energizanta: un baton cu cereale, o punguta cu alune, etc. pe care mireasa sa o poata consuma daca se simte slabita.

Si nu va ganditi ca toate acestea vor ocupa o valiza intreaga pentru ca femeile sunt as atunci cand vine vorba de aranjarea unei genti, asa ca daca doriti sa ii oferiti prietenei care se casatoreste o astfel de trusa, aranjati toate obiectele enumerate anterior intr-o mica gentuta special creata pentru aceasta ocazie. Una dintre domnisoarele de onoare va fi cea care va avea tot timpul la indemana kit-ul de supravietuire.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.