Nunți și mirese6 sfaturi esențiale pentru a obține coafura perfectă pentru nunta ta

6 sfaturi esențiale pentru a obține coafura perfectă pentru nunta ta

Cel mai frumos moment din viata unei femei este cu siguranta ziua nuntii si pentru acest moment plin de splendoare trebuie sa arati impecabil si sa nu uiti in ultimul rand de coafura pentru nunta, care desi implica multe batai de cap, poate avea cele mai perfecte forme daca stii ce te avantajeaza foarte bine si mai ales daca tii cont de cateva criterii esentiale.

Foarte indicat este ca inainte de nunta cu o saptamana sa mergi la coafor sa iti testezi placerile ca sa fii sigura ca vei avea cele mai perfecte bucle sau cocuri ori onduleuri, in functie de ceea ce doresti tu. Alte sfaturi vor veni pe parcurs din partea celor apropiati tie, asa ca trebuie sa fii pregatita si deschisa la idei exterioare tie.

Atunci cand trebuie sa iei o decizie asa de dificila este intr-adevar un chin mare si un stres in plus, mai ales ca parca nu te poti hotari si parca le-ai vrea pe toate iar cand alegi finalmente, ai fi vrut altceva. E normal sa simti asta, pentru ca la urma urmei, nunta este un moment foarte emotionant pentru o femeie si un puternic dezechilibrant hormonal, care te face sa actionezi in cele mai bizare moduri, desi parca de felul tau esti mai hotarata.

Si nu mai pui ca parul tau nu este asa de radiant pe cat ai vrea si uite ca se apropie nunta iar tu nu ai reusit sa faci ceea ce ti-ai propus: sa alegi coafura pentru nunta. Multe mirese plang chiar in ziua cu pricina din cauza nemultumirilor. Insa nu uita ca exista intotdeauna cateva sfaturi utile pentru a putea avea aspectul perfect al parului care sa se accesorizeze foarte bine cu tinuta ta plina de farmec, iar finalmente vei arata asa cum trebuie: ca o regina sau printesa, cum vrei tu.

Sfaturi pentru o coafura perfecta

Atunci cand stii ca nunta se apropie, foarte important este ca macar inainte cu cateva luni, sa faci un tratament de ingrijire a parului, asta daca in mod normal nu folosesti decat sampon si/sau balsam pentru par. Poti sa optezi fie pentru tratamente naturiste, fie pentru multitudinea de produse cosmetice care se gasesc pe piata, poti aplica masti regulate pentru intarirea firului de par, poti aplica masti pentru a-i da stralucire, ori pentru a-i da volum. In functie de cum vrei tu sa arate parul tau, poti sa faci si alegerile potrivite, insa nu uita nici de nevoile lui naturale. Este esential sa ai un par sanatos pentru o coafura de nunta perfecta.

par pentru nunta

Poti incerca in fiecare luna, pana la nunta cate-o coafura care crezi tu ca vine cel mai bine. Asa te poti hotari in ziua nuntii si vei avea si inima impacata. Poate simti nevoia sa te vopsesti, sa-ti faci suvite, sa-ti schimbi radical look-ul, sa te tunzi, sau sa-ti pui extensii. Toate trebuie incercate pentru a evita cu succes marea dezamagire a vietii tale chiar in ziua nuntii.

Cere sfaturi. Nu te sfii sa comunici cu cei din jur, citeste cat mai multe reviste de specialitate, consulta site-urile de specialitate si discuta cu cea mai buna prietena a ta, vedeti impreuna care sunt cele mai in trend coafuri pentru nunta. Mergeti impreuna la un stilist si cereti-i si lui parerea. De ce sa mergi cu prietena ta? Pentru ca tu esti atat de debusolata pe masura ce se apropie nunta, incat vei avea nevoie si de o parere pentru a trece strada.

Daca ti-ai facut tratament pentru par un timp indelungat, tine minte ca inainte cu cateva zile sa renunti la el si incearca sa nu folosesti nici un fel de produse pentru coafare sau aranjare. Parul tau trebuie sa fie curat si plin de voluptate pentru a putea fi aranjat cat mai usor.

Alege din timp si accesoriile pe care doresti sa le folosesti pentru par si gandeste-te bine daca vrei sa porti voal sau nu, trebuie sa stii aceste aspecte ca sa te poti hotari si asupra coafurii pentru nunta. Multe mirese opteaza pentru un look mai natural si astfel isi aplica si o floare in par. Aici trebuie insa sa fii foarte atenta, daca optezi pentru o floare naturala, afla cum faci ca sa-ti reziste toata ziua si toata noaptea si astfel sa ai o coafura pentru nunta plina de farmec.

Alege un stil care stii ca te reprezinta cel mai bine. Daca ai parul lung incearca sa iti dai seama cum il porti tu de obicei si te lasa sa te simti comoda. Sunt unele femei care nu pot sa se miste daca au parul legat si sunt unele care dimpotriva, nu-l suporta lasat pe spate in vant. Acest criteriu va fi esential pentru ca tu sa te poti simti in largul tau, pentru ca nu vei vrea sa apari ca un robotel inhibat de propria coafura. Trebuie a fii degajata, plina de libertate in miscare si de energie.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.