Dragoste și relațiiCele mai fidele femei în funcție de zodia lor

Cele mai fidele femei în funcție de zodia lor

Se spune ca toata lumea inseala si cu atat mai mult barbatii care sunt acuzati de infidelitate mai mult decat femeile, insa nici cu ele nu ne-ar fi rusine, avand in vedere ca si-au dezvoltat o oarecare pasiune pentru aventurile extraconjugale sau din afara relatiilor, indiferent ca au pe cineva de cinci ani, indiferent ca au pe cineva de cateva luni. Nevoia de cunoastere sau de supra cunoastere se manifesta la toata lumea iar daca vrei ca si barbat sa optezi pentru o pereche in care stii ca poti avea incredere si nu-ti va provoca nici un fel de problema care sa-ti raneasca orgoliul, atunci poti miza si pe fidelitatea femeilor in functie de zodie si astfel iti vei da seama care dintre reprezentantele sexului frumos sunt cele mai dispuse sa insele.

Femeile din zodia Berbec

Femeile din zodia Berbec sunt spirite guvernate de planeta Marte, ceea ce inseamna ca sunt fiinte ale actiunii si ale dorintei, fiinte care urasc sa piarda vremea alaturi de cineva. Daca le va placea un lucru il vor avea, si asta implica si reprezentantii sexului masculin pe care ii vor intalni la marginea unui bar sau in autobuz. Dar in ciuda nevoii sale de cunoastere, femeia Berbec este loiala, atunci cand iubeste, unui singur suflet, iar in cazul in care observa raceala din partea partenerului, va da dovada de acelasi sentiment si se va indeparta usor. Cea mai buna cale de a ramane fidela pentru femeia Berbec este sa nu-si petreaca tot timpul liber alaturi de iubitul sau si sa incerce sa isi consume energia si in scopuri artistice.

Femeile din zodia Taur

Femeile din zodia Taur, se pare ca oricat de senzuale si de dornice de iubire ar fi, ele fiind guvernate de planeta Venus, vor munci mult ca sa-si poata construi o relatie stabila pe care nu o vor lasa cu una cu doua. Firi foarte pamantene, femeile din zodia Taur se vor simti in siguranta alturi de un barbat cu o situatie materiala stabila si posesiunile materiale pentru ele vor asigura fidelitatea in cuplu. Daca va cautati o femeie fidela atunci Tauritele sunt cu siguranta un subiect de pariu ce poate fi castigat cu usurinta, deoarece niciodata nu vor da cu piciorul unei relatii deja existente.

Femeile din zodia Gemeni

Femeile din zodia Gemeni, fiind personalitati duplicitare, asa cum spune si numele zodiei, nu stau tocmai bine la capitolul fidelitate, mai ales pentru ca daca isi doresc un barbat, il pot juca pe degete dupa bunul plac. Dar in cazul in care le asigurati o comunicare buna si le starniti entuziasmul, e posibil sa le aveti pentru mai mult timp. Nu este indicat insa sa le faceti sa se simta constranse si nici sa le obligati la ceva deoarece vor ramane intr-un loc numai in cazul in care simt ele nevoia.

Femeile din zodia Racului

Femeile din zodia Racului sunt guvernate de luna, acest aspect relevand faptul ca ele cand iubesc o fac cu toata inima si neconditionat, insa au nevoie si de dovezi mari de iubire din partea partenerului pentru a putea sa isi mentina echilibrul, daca se simt respinse, vor respinge la randul lor iar daca va dau prea multa libertate, atunci nu va panicati, aceasta este o dovada de iubire din partea lor.

Femeia din zodia Leul

Femeia din zodia Leului este o persoana fidela insa numai atunci cand se pune problema iubirii profunde si intense, in caz contrar ea se va retrage in glorie si va pasi cu gratie catre alte sfere. Nu se va sfii sa insele daca se simte inselata si nu se va sfii sa paraseasca daca nu este ingrijita.

femei fidele in functie de zodie

Femeile din zodia Fecioara

Femeile din zodia Fecioara sunt chiar… fecioare la suflet. Ele iubesc cu pasiune, cu multa daruire, nu ezita nici o clipa sa isi arate iubirea si cu siguranta fidelitatea lor cunoaste un nivel foarte ridicat. Nu vor insela daca se simt ranite, probabil ca doar se vor retrage in umbra.

Femeile din zodia Balanta

Femeile din zodia Balanta nu inseala niciodata chiar daca sunt celebre pentru abilitatile lor de cochetat cu majoritatea barbatilor chipesi. Daca se simt in siguranta alaturi de cineva atunci isi vor conserva acea persoana ca pe cea mai sfanta de pe planeta si o vor pastra cu mult sarm.

Femeile din zodia Scorpion

Femeile din zodia Scorpion pot insela cu usurinta daca se simt tradate si nu este bine sa le ranesti. Pentru ele sexualitatea si pasiunea reprezinta punctele forte, asta insemnand ca pot trece cu usurinta de la o relatie la alta daca li se ofera ceva mai bun. Si concluzia este cu siguranta ca ele spun nu fidelitatii de multe ori.

Femeile din zodia Sagetator

Femeile din zodia Sagetator sunt fidele doar unor cauze. Daca partenerul nu le mai inspira nici un sentiment atunci ele pot abandona cu usurinta relatia, mai ales pentru ca nu le plac costrangerile.

Femeile din zodia Capricorn

Femeile din zodia Capricorn sunt femei foarte indiferente. Ele nu pun pret pe infidelitate, nu se bazeaza nici pe pasiune sau iubire ci pur si simplu au grija de relatie. Daca e confortabila, atunci nu le va deranja nici daca partenerul le inseala.

Femeile din zodia Varsator

Femeile din zodia Varsator sunt putin mai dificile. Pentru ele loialitatea in adevaratul sens al cuvantului se cuvine doar propriei persoane, iar in momentul in care isi iau un angajament intr-o relatie, atunci sunt extrem de loiale, deoarece ar insemna sa se tradeze pe ele si nu vor da inapoi decat daca nu mai simt absolut nimic pentru persoana in cauza, motiv care le va face sa respinga orice.

Femeile in zodia Pesti

Femeile in zodia Pesti sunt fidele dar au nevoie si de putina sustinere din partea partenerului deoarece se intampla de multe ori sa dea gres in relatii.

Si acum ca v-ati informat cum sta cu fidelitatea femeilor in functie de zodie, multa bafta la gasirea sufletului pereche care sa nu va insele niciodata si sa va apartina totalmente!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.