Rețete culinareFalafel - rețetă pentru a găti un aperitiv din chiftele vegetariene de...

Falafel – rețetă pentru a găti un aperitiv din chiftele vegetariene de năut

Reteta este ideala pentru timpul postului sau pentru vegetarieni, dar nu numai.

Cateodata si ceilalti iubesc mancarurile vegane. Va recomand cu caldura sa gustati!

Ingrediente falafel – aperitiv chiftele vegetariene de naut

  • 200gr naut
  • 2 felii de paine
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • 1/2 lingurita chili
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 lingura seminte de susan
  • sare, piper

Mod de preparare

Nautul din conserva il mixam bine in robotel; ceapa si usturoiul le tocam marunt si mixam impreuna cu nautul.

Adaugam condimentele: sare, piper, chili si coriandru. Daca nu aveti acasa decat coriandru boabe, macinati o lingurita in mojar; adaugam painea sfaramata, o lingura de faina, o lingurita de bicarbonat, o lingura de susan si patrunjelul tocat marunt. Amestecam bine ingredientele.

Compozitia obtinuta o punem la frigider pentru 1 ora; modelam bile mici din compozitie ca si la chiftele.

In ulei incins prajim chiftelutele pana devin aurii, aprox.5 minute.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.