Rețete culinareGarnitură de morcovi pentru cărnuri - o rețetă ce se poate servi...

Garnitură de morcovi pentru cărnuri – o rețetă ce se poate servi ca și salată

Morcovii preparati in acest mod sunt buni ca si o garnitura langa carne sau se pot servi ca si o salata.

De la patrunjel si usturoi primesc un gust mai intens, care contrasteaza perfect cu gustul dulce al morcovilor.

Ingrediente garnitura de morcovi pentru carnuri

Pentru o persoana

  • 3-4 morcovi
  • 1-2 catei de usturoi
  • 3-4 fire de patrunjel
  • ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Curatam morcovii de coaja, taiem capetele si ii feliem in bucati mai grosute.

Punem la fiert apa sarata, cand incepe sa fiarba adaugam bucatile de morcov si fierbem pentru 5-7 minute.

Intre timp tocam patrunjelul marunt, strivim usturoiul si toate acesteale amestecam cu 1-2 linguri de ulei.

Bucatile de morcov le scoatem din apa, le strecuram si amestecam cu sosul de ulei, usturoi si patrunjel.

Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.