Rețete culinareFriptură de pui cu bere la cuptor - o rețetă pentru un...

Friptură de pui cu bere la cuptor – o rețetă pentru un preparat delicios și fraged

Puiul cu bere la cuptor este o mancare preparat destul de des la noi in zona.

Pentru ca puiul astfel preparat e foarte delicios si fraged, poate sa fie perfect pentru o masa de weekend sau musafiri.

Ingrediente  friptura de pui cu bere la cuptor

  • 1 pui fara piept
  • 2 catei de usturoi
  • 250 ml bere
  • condiment pt pui
  • ulei

Mod de preparare

Se spala puiul fara piept si se transeaza. Se condimenteaza cu amestec de pui si usturoi zdrobit pe ambele parti.

Intr-un vas se toarna ulei si se aseaza bucatile de pui. Se baga vasul la cuptor, la foc potrivit. Dupa 20 minute se intoarce carnea pe partea cealalta si se toarna berea pe langa carne. Se mai lasa inca 40 de minute.

Puiul cu bere este gata atunci cand are o culoare aurie.

Se poate servi cu garnitura de paste, cartofi  si muraturi.

Pofta buna!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.