Rondelele cu castane pot fi un desert simplu si gustos.
Pe langa acestea, prajiturelele sunt si sanatoase pentru ca nu contin zahar si faina.
Ingrediente rondele din piure de castane, cu glazura de ciocolata
- 4 piscoturi
- 1 esenta de rom
- 250 gr piure de castane
- 1 zahar vanilat
- 5 gr margarina
- 80 gr ciocolata neagra
Mod de preparare
Piscoturile se dau prin razatoarea mica.
Se freaca pireul de castane dezghetat cu margarina, zahar vanilat, esenta de rom si piscoturi.
Se intinde aluatul cu sucitorul intr-o foaie groasa de 2 cm care se taie rondele cu un pahar mic.
Rondelele se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se baga la frigider pentru 10 minute.
Ciocolata se rupe bucatele, se pune intr-o oala si se topeste.
Se scot rondelele de castane din frigider, se scufunda in ciocolata topita si se aseaza inapoi pe hartia de copt pana ce se intareste ciocolata.