E adevarat ca atunci cand vezi o mancare servita urat, cu culori ciudate, nu iti vine sa o gusti…cu acest platou nu o sa patesti acest lucru.
E asa de vesel in culori puternice, rosu si verde intens, cu un pic de bej si crem… nici sa pictezi nu se poate mai frumos.
Ingredinete salata de cartofi cu ardei copti si telemea
- 5-6 bucati de cartofi medii
- 1 ardei rosu mare
- 100gr telemea
- ulei
- patrunjel
- sare, piper
Mod de preparare
Cutatam cartofii si ii taiem felii pe lungime, ii asezam intr-un vas si ii punem in cuptor timp de 20 de minute.
Curatam ardeiul si il taiem in fasiute mai mari, sa aiba cam aceasi marime cu cartofii, ii punem si pe ei in vas si ii stropim cu un pic de ulei, introducem inapoi in cuptor si mai lasam pana cand sunt gata legumele si se rumenesc putin marginile.
Cand sunt gata cartofii ii scoatem din cuptor, presaram cu frunza de patrunjel tocat marunt si bucati de telemea, condimentam dupa gust cu sare si piper.
Pofta buna!