Puiul in stil chinezesc este ideal de servit cu orez sau noodles, dar nu fuge nici de cartofi.
Timpul de pregatire este super scurt avand in vedere ce mancare delicioasa primim la schimb.
Ingrediente pui chinezesc cu ardei si susan
- 500gr piept de pui
- 2 ardei rosu si galben
- 2 linguri ceapa uscata
- 1,5 lingura sos soia
- 50 gr susan
- sare, piper
- ulei
Mod de prepapare
Intr-o tigaie punem ceapa si uleiul pe foc si lasam pana cand ceapa se inmoaie, intre timp curatam ardeii si ii taiem in fasiute; adaugam ceapa cu 25 gr susan,si calim pana se inmoaie ardeiul.
Pieptul de pui il taiem in fasiute, sa nu fugim repede la magazin daca avem altfel de carne de pui acasa, intr-adevar e cel mai bine cu piept, dar daca pulpe aveti acasa, dezosati-le, feliati-le si o sa fie ok. Adaugam bucatile de carne langa legume si lasam pana e facuta mancarea.
Adaugam sosul de soia, restul de susan, amestecam, condimentam dupa gust cu sare si piper si suntem gata.
Servin puiul cu orez, noodles sau cartofi.