Exista mii de feluri sau combinatii pentru salate, oricine gaseste ceva pe gustul lui.
Aceasta este o varianta ce contine carne de pui, e usor depregatit, proaspata si putin acrisoara. Numai buna pentru zilele toride de vara.
Ingrediente salata de pui cu legume, cascaval si porumb dulce
- jumatate de piept de pui
- o conserva mica de porumb
- 3 castraveti murati
- morcov
- cascaval
- lamaie ulei de masline
- sare, piper
Mod de preparare
Punem la fiert pieptul de pui in apa sarata, este gata cand furculita intra usor in carne, aprox. 30-40 de minute; lasam la racit dupa care desfacem pieptul in fasiute sau il taiem in bucati mici.
Pana cand este gata carnea avem timp sa pregatim ingredientele: castravetii ii taiem in bucati mici, curatam morcovul de coaja si il dam prin razatoare, la fel razuim si cascavalul.
Amestecam sucul de lamaie cu 2 linguri de ulei de masline si asteptam sa devina o emulsie.
Cand suntem gata amestecam toate ingredientele, turman sucul peste salata. Gustam si condimentam daca mai e nevoie.