Rețete culinareNoodles - rețetă pentru tăiței de orez cu legume, mâncare de post...

Noodles – rețetă pentru tăiței de orez cu legume, mâncare de post sau vegetariană

Cu taiteii ne intalnim in multe retete asiatice, in ultimul timp au devenit vedeta si la noi datorita restaurantelor si fast food-urilor deschise in mai multe locuri.

Varianta cu legume este simpla de pregatit, nu necesita pricepere mare in bucatarie, nu avem nevoie de multe ingrediente sau de mult timp pentru a o prepara, si nu in ultimul rand, este sanatoasa si gustoasa.

Ingrediente noodles – taitei de orez cu legume, mancare de post sau vegetariana

  • 250gr noodles taitei de orez
  • 1 morcov
  • 1 zucchini – dovlecel verde
  • 1 ceapa
  • germeni de seminte
  • sos soia
  • sare, piper

Mod de preparare

Curatam legumele, morcovul si dovlecelul verde il taiem in fasiute lungi; dovlecelul il saram si il lasam la o parte; maruntim ceapa si o punem la calit in tigaie cu ulei incins, adaugam morcovul si prajim cateva minute; stoarcem dovlecelul de zeama si il adaugam si pe acesta la prajit.

Adaugam aproximativ o lingura de sos soia, gemenii si lasam totul la prajit.

Intre timp punem la fiert apa sarata, cand incepe sa fiarba adaugam taitei de orez si lasam 8-10 minute la fiert, dupa care ii scoatem din apa.

Taiteii de orez fierti ii adaugam langa legume, amestecam si mai lasam cateva minute impreuna; condimentam dupa gust cu sare si piper; mai putin cu sare pentru ca sosul de soia contine suficienta.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.