Rețete culinarePulpe de pui la cuptor pe pat de cartofi, morcovi și smântână...

Pulpe de pui la cuptor pe pat de cartofi, morcovi și smântână – încearcă această rețetă delicioasă

Sotul meu adora carnea, iar ca si garnitura cartofii, in lista preferintelor se afla si reteta de mai jos si ma gande-am s-o impartasesc cu voi.

Intr-adevar, timpul de preparare este mai mare dar merita asteptarea.

Ingrediente pulpe de pui la cuptor, pe pat de cartofi, morcovi si smantana

  • 3 pulpe de pui
  • 6 cartofi
  • 1 morcov
  • 100 gr smantana
  • 50 ml ulei
  • sare, piper, delicat si boia

Mod de preparare

Crestam si condimentam pulpele cu sare, piper si delicat; le lasam la macerat cel putin 30 de minute.

Taiem felii subtiri atat cartofii cat si morcovii si-i lasam la condimentat cu sare, piper si delicat cat timp mai stau si pulpele.

Ungem un vas termorezistent cu ulei punem legumele feliate, turnam un strat de smantana si deasupra punem pulpele, le mai condinemtam pentru gust si aspect cu boia; turnam restul de ulei ( uleiul se poate inlocui cu unt ) si bagam vasul la cuptor pentru 1:30 -2:00 ore la foc potrivit.

Se servesc calzi simpli sau alaturi de muraturi.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.