Va prezentam in cele ce urmeaza retea de biscuiti fara gluten, preparat recomandat copiilor de peste opt luni.
Timp de preparare: trei sferturi de ora.
Ingredientele necesare sunt urmatoarele:
- 100 grame faina de orez;
- 20 grame unt;
- 50 ml iaurt de soia;
- o lingura zahar brun.
Modul de pregatire pas cu pas pentru reteta de biscuiti fara gluten pentru copii va este prezentat in cele ce urmeaza:
- Amestecati bine ingredientele pana cand obtineti un aluat omogen;
- Intindeti aluatul pe masa de lucru intr-o foaie grosuta, apoi sectionati-l in forme atragatoare folosindu-va de forme de prajituri achizitionate din comert;
- Coaceti biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt la 180 de grade Celsius pana cand se rumenesc bine si isi schimba textura;
- Serviti-le celor mici biscuitii ca atare sau adaugati-i in diferitele piureuri de fructe pe care le pregatiti in casa.
Va dorim pofta buna!