Părinți și copiiBiscuiți fără gluten (8 luni), vezi cum se face această rețetă pentru...

Biscuiți fără gluten (8 luni), vezi cum se face această rețetă pentru copii

Va prezentam in cele ce urmeaza retea de biscuiti fara gluten, preparat recomandat copiilor de peste opt luni.

Timp de preparare: trei sferturi de ora.Retete copii - Biscuiti fara gluten

Ingredientele necesare sunt urmatoarele:

  • 100 grame faina de orez;
  • 20 grame unt;
  • 50 ml iaurt de soia;
  • o lingura zahar brun.

Modul de pregatire pas cu pas pentru reteta de biscuiti fara gluten pentru copii va este prezentat in cele ce urmeaza:

  1. Amestecati bine ingredientele pana cand obtineti un aluat omogen;
  2. Intindeti aluatul pe masa de lucru intr-o foaie grosuta, apoi sectionati-l in forme atragatoare folosindu-va de forme de prajituri achizitionate din comert;
  3. Coaceti biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt la 180 de grade Celsius pana cand se rumenesc bine si isi schimba textura;
  4. Serviti-le celor mici biscuitii ca atare sau adaugati-i in diferitele piureuri de fructe pe care le pregatiti in casa.

Va dorim pofta buna!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.