Caviarul din oua de melci este una dintre delicatesele bucatariei frantuzesti. Desi acesta a aparut in anii ’80, oamenii de atunci nu au fost foarte incantati. Insa un francez a reusit sa reinventeze aceasta delicatesa, pe care o vinde cu 70-80 de euro 50 de grame. Ouale se colecteaza, se spala de mana si apoi se pun sare si rozmarin pe ele, pentru a fi conservate. Chiar si in cutii se pun manual, pentru a nu strica gustul.
Rețete culinareCaviar din ouă de melci, delicatese ale bucătăriei franțuzești
Caviar din ouă de melci, delicatese ale bucătăriei franțuzești
Ultima actualizare:
0
Articolul precedent
Articolul următor
Ultimele articole
Abonează-te astăzi
Pentru a primi informații exclusive pe mail
Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual
Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.