Dragoste și relațiiMotivele pentru care unii bărbați sunt irezistibili pentru sexul opus

Motivele pentru care unii bărbați sunt irezistibili pentru sexul opus

Ce anume ii face pe barbati irezistibili, care este ingredientul secret al celor care par sa obtina atat de usor tot ceea ce isi doresc de la sexul opus? Poate ai observat sau chiar ai cunoscut un barbat de genul acesta, care s-ar parea ca nu avea nici o problema in a cuceri o femeie nici pe vremea cand era puber si acneic! Da, exista un anumit gen de barbati care au un succes nebun la femei!

Deci, ce ii face pe barbati irezistibili? In mare, este vorba despre un anume sarm caracteristic. Bine, vei spune, atunci cum sa obtin si eu acel sarm? Din pacate, este o chestiune de a il avea sau nu, este acel je ne sais quoi, ce nu poate fi descris sau dobandit. Ori il ai, ori nu. In afara de asta, sarmul este o caracteristica subiectiva: unele femei il vad la un barbat, in timp ce altele poate ca raman indiferente. Insa exista unele caracteristici mai concise care, prin putina munca, pot fi dobandite si pot ajuta un barbat sa devina un cuceritor!

Astfel, cea mai importanta caracteristica in a deveni unul dintre barbatii irezistibili este increderea in sine! Trebuie sa ajungi sa te comporti ca acei barbati siguri pe sine, care chiar daca gresesc, nu vor recunoaste asta in ruptul capului! Barbatul cu o puternica incredere in sine emana o siguranta care atrage femeile, nu isi arata in public nici o slabiciune si nu lasa vreodata sa se vada ca trece prin emotii si dubii. Chiar si cand nu reuseste ceva, un barbat cu incredere in sine nu lasa ca asta sa il doboare, isi zice doar: “data viitoare voi reusi”! Cere multa munca si persistenta sa devii un astfel de barbat, dar gandeste-te ca te va ajuta nu numai in relatia ta cu sexul opus, ci si in viata in general.

Daca ai incredere in tine, ceilalti o vor percepe si vor avea si ei incredere! Cum sa dobandesti o asemenea calitate? Cel mai important este sa scapi de dubii, sa te gandesti ca orice om are slabiciunile sale, dar acele slabiciuni devin cu adevarat impedimente doar atunci cand li se acorda atentie si sa inveti sa-ti controlezi emotiile negative si chiar si pe cele pozitive! Aceasta o poti face doar dupa ce te-ai acceptat cu adevarat pe tine insati si te-ai hotarat ca, daca urasti cu adevarat un defect de-al tau – care te opreste sa ai incredere – atunci vei scapa cat mai curand de acel defect!

Revenind, ce altceva ii face pe barbati irezistibili? Inteligenta! Atentie insa, aceasta nu inseamna sa-ti dai in petic si sa arati tuturora cat de inteligent esti tu, ci inseamna sa spui lucruri interesante la momentul potrivit si sa iti formezi o cultura vasta! Chiar daca iti poti spune ca femeilor nu le pasa de cultura ta, acest lucru nu este adevarat! Din pacate, exista un singur motiv pentru care o femeie ar fi atrasa de un barbat mai putin inteligent decat ea: acela de a il domina, de a il manipula in ce mod doreste ea si de a se bucura astfel de o relatie de cuplu in care ea stabileste ce si cum si se bucura de toata libertatea!

Intr-adevar, unele femei inteligente isi cauta parteneri mai putin inteligenti pentru a ii putea manipula dupa bunul plac, insa chiar si acele femei, odata ce intalnesc un barbat cu o inteligenta clar superioara, se lasa prinse in plasa lui si i se supun. Femeii care prefera o relatie libera ii va placea acum sa se lase dominata de barbatul superior!

barbati irezistibili

Se ajunge astfel la un alt ingredient care ii face pe barbati irezistibili: masculinitatea, forta emanata (nu neaparat fizica, dar si aceasta este importanta)! Multe femei tot spun cat si-ar dori un barbat sensibil, caruia sa nu ii fie frica sa isi arate emotiile, etc. Atunci de ce tot aceste femei, in clipa in care apare un mascul adevarat, dominator, puternic, care emana forta, un mascul alfa plin de testosteron, de ce acele femei ii cad in genunchi? Pentru ca, in pofida feminismului si a proclamatei egalitati intre sexe, barbatul tot trebuie sa fie un mascul dominator pentru a fi cu adevarat irezistibil, iar femeia tot trebuie sa fie delicata si frumoasa pentru a avea acelasi succes la sexul opus! Testeaza!

Gaseste cea mai feminista femeie din anturajul tau, care militeaza pentru egalitate si pentru sensibilitatea barbatului si arata-i un mascul plin de muschi, care domina pe toti cei din jur: chiar daca nu va recunoaste, vei vedea cu usurinta cum ii apar instinctele, poftele si dorinta de a fi dominata de acel mascul! Retine esentialul: este vorba si de forta fizica, dar doar pentru ca faci un an sala si obtii un pachet de muschi, asta nu te face mascul alfa – totul sta tot in atitudine si incredere in sine!

Ce altceva ii face pe unii barbati irezistibili? Empatia, capacitatea de a asculta o persoana care vorbeste si de a-i raspunde adecvat, dar mai ales abilitatea de a privi situatia prin ochii ei! Femeile se plang mereu ca nu sunt intelese: logic, un barbat nu are nici chef, nici posibilitati reale sa intre in mintea si sufletul femeii, iar chestiunea este reciproca! Insa un barbat care poate sa asculte si incearca macar sa priveasca si prin perspectiva ei o va da pe spate! Poate consideri ca aceasta caracteristica se bate cap in cap cu cele anterioare! Din contra: barbatii irezistibili isi arata forta, increderea si lipsa de emotii in public, insa odata ce se afla intr-un cadru privat, el poate deveni o fiinta umana!

Acest contrast nauceste si cucereste orice femeie: un mascul alfa care, atunci cand ii vorbeste, o poate intelege! Gata, deja poti face cam tot ce vrei dintr-o femeie daca iti reusesc aceste elemente! Si nici nu este atat de greu sa devii cat de cat empatic: iti trebuie doar cateva exercitii: alege diverse persoane – nu numai femei – gandeste-te la ele, la viata lor si la trasaturile lor de personalitate, apoi intreaba-te: “ce as face sau cum m-as comporta eu daca as fi X?”. Daca exersezi ceva timp, iti va fi mult mai usor sa “intri in pielea” unei persoane si sa incerci sa vezi lumea prin ochii ei!

Nu s-a mentionat un aspect destul de important in ceea ce ii face pe barbati irezistibili: aspectul! Da, s-a mentionat ca trebuie sa aiba forta. Aspectul este si el important, dar nu intr-atat precum ai crede. Daca un barbat nu are probleme fizice destul de vizibile, atunci aspectul nu ii va sta in cale, atat timp cat il accepta senin. Gandeste-te la atitia actori care par irezistibili, dar analizati dur sunt chiar urati: James Woods, Peter Falk, Sean Connery… Totul este atitudine si ingrijire si atentie la vestimentatie!

Finalul nu se doreste a fi pesimist, insa realitatea este ca cere multa munca in a deveni un asmenea barbat irezistibil (ceea ce, inca o data, te-ar ajuta in viata in general, nu doar in a cuceri femei), care este o adevarata rara avis!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.