Nunți și mireseMotivul pentru care toți bărbații iubesc petrecerea burlacilor

Motivul pentru care toți bărbații iubesc petrecerea burlacilor

Poate unul dintre cele mai asteptate momente de dinaintea nuntii este petrecerea burlacilor, cu atat mai mult cu cat prietenii sunt nerabdatori sa-si ia ramas bun asa cum trebuie de la cel care, peste cateva zile, va fi sortit unei vieti de familie si, bineinteles, unei conduite morale, fara iesirile de altadata, alaturi de prieteni.

Sau poate nici chiar asa, dat fiind faptul ca intotdeauna vor exista portite care ii vor permite acestuia sa mai scape din cand in cand, si nu oricum. Chiar si asa, trebuie sa spunem ca cea mai distractiva parte este si cea de dinainte, si-anume organizarea petrecerii burlacilor.

Contrar aparentelor, mirele este cel care ar trebui sa stie foarte putine detalii referitoare la petrecerea propriu-zisa, care ii se pregateste, de regula, de cavalerul de onoare. Acesta poate recurge la imaginatie pentru a organiza o petrecere pentru toti prietenii mirelui. Desigur, nici nu se pune problema unui esec, mai ales ca petrecerea burlacilor trebuie organizata cu o saptamana inaintea nuntii si trebuie sa aiba loc cu cel putin trei zile inaintea nuntii. De obicei, unii barbati o stabilesc chiar in noaptea de dinaintea nuntii, aceasta fiind, mai degraba, o traditie.

Cu toate acestea, este destul de dificil sa faci petrecerea burlacilor cu o zi inainte de nunta, intrucat pot aparea probleme, cum ar fi ochi umflati, greata si alte semne care, cel mai probabil, vor sugera cat de intensa a fost noaptea. Mai mult decat atat, e posibil sa fie vizibila si un alt semn la nivelul pielii, ceea ce ar fi cam dezamagitor pentru mireasa, nu ca ar exista temeri ca nici ea nu s-a comportat loial.

Plus, daca petrecerea va avea loc cu cateva zile inainte de nunta, va exista un ragaz in care mirele se va putea odihni si, in caz ca are dubii cu privire la pasul pe care urmeaza sa-l faca, va avea timp sa ia o decizie in acest sens. In sfarsit, petrecerea burlacilor poate fi un prilej atat de distractie, cat si de a renunta, cel putin formal, la viata de burlac.

Cum se mentiona si mai sus, petrecerea propriu-zisa nu trebuie neaparat organizata de mire, in primul rand, pentru ca acesta, cel mai probabil, va fi tentat sa se opreasca doar la anumite prilejuri de distractie. In schimb, un prieten apropiat sau cavalerul de onoare, in caz ca acestia doi nu coincid, vor putea sa-i organizeze mirelui petrecerea burlacilor, cu atat mai mult cu cat, si fetele, cel mai sigur, ii organizeaza miresei o petrecerea asemenea. Totodata, ar fi indicat si, bineinteles, mult mai productiv sa se implice aproape toti prietenii mirelui.

Organizarea in sine poate fi stresanta pentru o singura persoana, plus ca mai multi prieteni inseamna, in acelasi timp, si idei mai multe de distractie. Inevitabil, aparea ideea stripteuzelor. Aici, poate interveni si o problema, caci e posibil ca mireasa sa-si fi facut cunoscut deja punctul ei de vedere referitor la aceasta chestiune pe care, in aparenta, femeile nu le inteleg. Unele dintre ele, cel mai probabil, vor gandi cam la fel ca prietenii mirelui si vor cauta orice prilej de distractie, in caz ca se face si petrecerea burlacitelor. Pe de alta parte, mare parte din femei nu inteleg rostul petrecerii burlacilor, cu atat mai mult prezenta stripteuzelor.

Trebuie sa tinem cont, aici, de dorinta mirelui, pe care il puteti intreba, daca sunteti organizator, care sunt limitele pe care, fara nicio urma de repros, mireasa le-a impus. In schimb, decizia miresei conteaza in mare parte si de comportamentul mirelui pana in momentul acela precis, adica daca mireasa are sau nu incredere in el.

Chiar si asa, ar fi mult mai bine ca el sa vorbeasca inainte cu ea si sa-si explice ca ii va fi loial, in definitiv, cu ea se va casatori. In fine, trecand peste acest aspect neplacut, intram intr-o alta problema frecventa. De pilda, prietenii sunt cei care aduc stripteuzele, fara ca mirele sa stie, prin urmare fara sa-l fi intrebat, pentru ca au vrut sa-i faca o surpriza. In acest caz, mirele le poate explica acestora dinainte ca nu isi doreste stripteuze, intrucat e posibil sa aiba probleme.

Chiar si asa, multi dintre barbati nici nu pomenesc de acest aspect, desi le-ar putea cauza probleme, crezand ca prezenta stripteuzelor e indispensabila. Surprinzator, aceasta este considerata o petrecere traditionala. La cealalta extrema, sunt petrecerile burlacilor mai putin conventionale, mare parte din ele fara stripteuze.

Aceste petreceri se desfasoara intr-un spatiu mai putin obisnuit, cum ar fi o plaja, si, desigur, se desfasoara in timpul noptii, nicidecum in timpul zilei cand ar putea exista ochi curiosi. La aceasta petrecere, nu se intampla mare lucru, adica spiritele sunt oarecum linistite, cel putin la inceput. Oricum, genul de petreceri pare mai degraba nonconformite, insa nu este chiar asa, caci ele sunt, de fapt, pentru barbatii linistiti si care nu au vrut prea multa agitatie.

Apoi, mai ramane petrecerea burlacilor pentru cei care sunt impatimiti ai sporturilor extreme sau nu neaparat. De pilda, prietenii ii pot organiza mirelui cateva activitati pe care nu le-a facut niciodata, cum ar fi parasutismul. Pe langa faptul ca ar fi o experienta unica, ar fi si o metafora a casniciei. Apoi, poate urma o petrecere conventionala. In fond, petrecerea burlacilor este un prilej de distractie, in ciuda faptului ca se spune ca este, intr-o oarecare masura, despartirea de viata de burlac.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.