Despre mine

Cadar Marius
Cădar Marius

Salut! Să îți spun cine sunt și ce reprezint, pentru a înțelege mai bine de ce să urmărești site-ul cadarmarius.ro.

Satu Mare, aici m-am născut și crescut. Sunt din anii 80 și încă am prins generația cu cheia în gât. Provin dintr-o familie mai numeroasă, iar cu părinți strungari, viața nu a fost așa generoasă din punct de vedere al traiului. A compensat cu vârf și îndesat o educație bună și o familie cinstită, cu bun simț, lucru pe care îl găsesc tot mai greu la noile generații.

Ce am realizat în viață?

În ziua de azi dacă nu îți etalezi realizările, slabe șanse ca cineva să o facă în locul tău. Bineînțeles, cei care au frecat menta toată viața vor spune că asta e laudă, dar intrăm în polemică.

  • Lucrez încă din clasa a 8-a, așa mi-am „pierdut” eu zilele de vară.
  • Pasionat de electronică am ajuns la olimpiada națională în ultimii 2 ani de liceu. Astfel, am ajuns să lucrez acele vacanțe de vară în domeniu și să-mi asigur un venit ce m-a ajutat să-mi plătesc primul an de facultate (Informatică).
  • Pentru că eram nevoit să-mi plătesc singur facultatea, am lucrat și pe perioada facultății. La o mică firmă de design cu 10 angajați am ajuns director de producție.
  • Între timp, pasionat de pariuri, am înființat cea mai mare și mai activă comunitate de pariori din România, PariuriX. După 10 ani de implicare, proiectul a fost cedat grupului Better Collective.
  • „Pariuri Sportive Fără Secrete” – am scris prima carte de pariuri sportive din România, o găsiți la biblioteca națională.
  • Am muncit non stop să ajung omul din prezent, aș putea spune că au fost perioade lungi în care eram catalogat „workaholic”. A venit momentul să iau lucrurile mai ușor.

De ce să urmărești site-ul

Indiferent de ce fac, îmi place să citesc și să mă documentez. Am acumulat o experiență de viață destul de interesantă pe care aș dori să o împărtășesc cu voi prin intermediul acestui blog. Se vor spune păreri, vom răspunde împreună la întrebări, vom oferi sfaturi acolo unde ne permite aria de expertiză.  Împreună, vom forma opinii și vom împinge noile generații spre o gândire mai pozitivă și o Românie mai educată, cel puțin asta sper. Cred că sunteți de acord cu toții că schimbarea trebuie să înceapă cu noi și prin copiii noștri.

Site-ul conține reclame

Vă rog să țineți cont de un aspect important. Pe site este posibil să găsiți bannere și advertoriale. Vă mulțumesc anticipat pentru înțelegere.

Informații interesante despre mine

Atunci când timpul îmi permitea scăpam pe bălțile de pescuit din zonă. Era unul dintre puținele lucruri care reușea să mă detașeze de muncă și stres. Am practicat pescuitul de când mă știu și am evoluat o dată cu tehnologia.

Am o bicicletă mișto, Shimano Di2. Cel mai lung traseu făcut a fost 127Km, și să știți că după puțin antrenament nu a fost chiar așa obositor precum credeți.

Îmi place să călătoresc, sper să ajung să văd cât mai multe în viața aceasta scurtă.

Am făcut cursuri de dans și de gătit pentru a mă descurca mai bine la nevoie. Vă recomand cu încredere să practicați diferite cursuri de perfecționare. Pe lângă experiența din domeniu veți dobândi noi prieteni și este ocazia perfectă să  scăpați de stresul cotidian.

Sunt un tată fericit din 2012.  Cei care aveți deja copii știți cât de greu este să nu ai timp suficient pentru ei. Am renunțat la multe recent pentru că încerc să îmi dedic tot mai mult timp pentru a fi împreună cu el. Ne trezim că își iau zborul și riscăm să avem regrete că nu am petrecut suficient timp alături de ei.

Este foarte important să ne găsim echilibrul în viața personală. Oricâți bani aduc proiectele la care lucrați sau locul de muncă pe care îl aveți, dacă vă suprasolicită, riscați să vă afecteze viața socială. Părerea mea este că nu merită. Vorbesc din experiență.

Restul lucrurilor le veți descoperi din discuțiile pe care le vom purta pe marginea subiectelor tratate în articole.