Dragoste și relații5 surprize pe care poți să le faci de Sfantul Valentines pentru...

5 surprize pe care poți să le faci de Sfantul Valentines pentru partenera ta

O fi comerciala, importata de la “superficialii americani”, inutila (doar ea stie cat de mult o iubesti!?) si totusi… femeile isi doresc surprize de Sfantul Valentin! Femeile isi doresc oricand surprize, iar Sfantul Valentin este pretextul ideal. Crede, oricat spune ea ce superficiala este sarbatoarea, tot spera pe ascuns ca vei face ceva special! Deci, este pretextul ideal fie sa o surprinzi placut cu un gest romantic, fie sa ramai tu surprins de bosumflarea si nervii ei (daca te prefaci ca nu e o zi speciala)…

Asa sunt femeile, complicate! Si pentru ca vorbim de complexitate, este bine sa stii ca pentru majoritatea femeilor, un gest cu adevarat romantic si o surpriza draguta face mai mult decat o pereche scumpa de cercei (retine, pentru majoritatea)! Asa ca aplica una din aceste 5 idei de surprize de Sfantul Valentin si vei vedea ca vei fi rasplatit! Tine minte: nu trebuie sa iti placa tie, trebuie sa ii placa ei…

P.S.: Aceste idei pot fi aplicate si de ea pentru el, dar nu vor avea acelasi impact…

5 surprize de Sfantul Valentin:

Ce ar fi sa…gatesti! Da, tu, cu manutele tale! Pentru ca o cina romantica este intotdeauna bine venita si va ofera momente placute in intimitate, insa o cina preparata chiar de tine, cu efortul si sudoarea ta, face mult mai mult. Arata ca iti pasa si ca ai incercat, indiferent de ce iti iese! Alege o reteta mai simplu de pregatit: de exemplu, paste italiene: tot ce ai de facut este sa fierbi niste paste si sa torni intr-o tigaie suc de rosii, ceapa, usturoi, carne si vin… Nu necesita deloc talentul si cunostintele unui expert.

Asigura-te ca este plecata doua-trei ore undeva si pregateste rapid cina, masa aranjata romantic cu lumanari si un buchet de flori, o sticla de vin si intampin-o cu un sarut pasional! Nu va uita prea curand aceasta surpriza minunata si vei fi timp de cateva luni un erou! Nu uita sa pregatesti o atmosfera romantica si in dormitor – doar acolo iti vei primi “multumiri”!

Nu te pricepi pur si simplu la gatit si cand vezi o tigaie, tot ce iti vine in minte ca poti face sunt doua oua-ochiuri cu sunca? Atunci, renunta la masa pregatita de tine personal – ouale-ochi nu sunt atat de romantice… Dar pregateste o alta surpriza: cat esti plecat la birou/facultate, cauta pe Internet un restaurant nou, special, unde nu ati fost vreodata.

surprize de valentine day

Bucatariile exotice ar trebui sa fie primele pe lista: thailandez, indian, mexican… Multi spun ca restaurantele indiene in care mancarea se serveste cu mana sunt extrem de pasionale. Si daca nu veti fi incitati, macar va veti amuza si va fi o experienta noua. Nu ii spune ce planuiesti, ci sun-o si spune-i sa se imbrace la ora X si vino la usa sa o iei cu un buchet de flori!

Cina nu este pentru voi, dar vrei totusi sa ii faci o surpriza de Sfantul Valentin? Atunci, urmand ultima idee, pregateste un alt fel de seara speciala. Cauta un film romantic ce ruleaza pe marile ecrane – o comedie romantica, genul la care tu nu vrei niciodata sa mergi si invit-o in oras. Daca se pune in scena in oras o piesa de teatru romantica, cu atat mai bine – sigur mergeti mult mai rar la teatru decat la film. Dupa, planuieste si o mica escapada in clubul ei preferat – da, tot acela in care tu nu vrei aproape niciodata sa mergi! Scenariul este acelasi: o suni, ii spui sa se imbrace si apari la usa cu o floare intre dinti!

Ti se pare ca aceste surprize de Sfantul Valentin sunt prea cliseu? Trebuie sa retii ca tot ce numesti tu cliseu siropos, daca il pui tu in aplicare special pentru ea, ei i se va parea cel mai frumos gest facut de tine! Asa ca, vorbind de clisee, uite o metoda simpla, insa atat de eficace in a-i oferi o mica surpriza. Ascunde prin casa, prin diferite locuri unde ea se va uita sigur (dulap, baie, cuptor, sub perna, sub tastatura etc.) biletele! Biletele mici in care fie scrii pe fiecare “Te iubesc”, fie scrii pe fiecare ce iti place la ea…

Alegerea este a ta – depinde cat timp si efort de gandire vrei sa depui cu aceasta treaba – poti scrie motive pentru care te iubesc de genul: “pentru ca esti frumoasa, pentru ca iubesc sa adorm langa tine, pentru ca ma intelegi, pentru ca tipi rar la mine, pentru ca nu te deranjeaza haosul din dormitor, pentru ca esti a mea, pentru ca ma tii cu picioarele pe pamant, dar ma poti ridica si la cer, pentru ca ma sustii, pentru ca zambetul tau ma face fericit, pentru ca sexul este grozav, pentru ca nimeni nu este ca tine” etc. Ea va fi oricum incantata!

Surprize de Sfantul Valentin? Ce ar fi sa planuiesti o seara linistita acasa, insa speciala si amuzanta, propunand un joc? Nu uita de flori atunci cand ajungi acasa! Dupa care, o vei uimi cu ideea ta, mai ales ca jocul presupune comunicare si aflarea unor lucruri noi despre celalalt. Ideea nu este noua, dar mai mult ca sigur nu ati jucat acest joc, mai ales in ultimul timp. Deci, faci o lista cu intrebari si raspundeti, pe rand, fiecare. Dupa care comparati raspunsurile si vedeti cat de bine va cunoasteti!

Amuzant, intim, comunicativ, deschis! Asadar, scrieti amandoi pe o foaie de hartie o lista cu intrebari de genul: ● Ce film preferi? ● Ce actor? ● Ce melodie? ● Ce formatie? ● Ce carte? ● Ce autor? ● Ce revista sau ziar?   ● Ce culoare? ● Ce floare? ● Ce anotimp? ● Ce loc? ● Ce pozitie sexuala? ● Ce loc pentru sex? ●Care persoana? ● De ce iti e cel mai mult teama? ● Ce activitate iti place cel mai mult? ● Ce vis ai cel mai des? ● Ce iti place/ displace fizic cel mai mult la partener? ● Ce iti place/ displace ca atitudine cel mai mult la partener? Si orice alte intrebari gasiti interesante! Apoi raspunde in scris fiecare, fara a spune cu voce tare, pentru el si pentru celalalt. La sfarsit, vedeti cate raspunsuri ati nimerit la celalalt si cate nu… Gasesti detalii despre joc in articolul Ai o relatie serioasa, dar iti cunosti partenerul ?.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.