Casă și grădinăCe culoare se potrivește mai bine în baie?

Ce culoare se potrivește mai bine în baie?

Culorile mobilierului de baie pot fi uneori cea mai mică dintre probleme, când vine vorba de reformarea sau pur și simplu decorarea băii. Totuși, trebuie să țineți cont și de ele pentru a face din baia dumneavostră un loc care vă proiectează personalitatea și stilul.

Culorile pentru mobilierul de baie vor depinde în mare măsură de atmosfera pe care doriți să o transmiteți.

Pentru ca armonia decorativă să nu se rupă, este important să aveți grijă de laitmotivul sau firul comun care face ca toate camerele, deși diferite, să aibă ceva în comun. Un exemplu de disonanță armonică ar fi acela de a avea o casă proiectată după stilul nordic, la care se adaugă mobilier de baie în culori total în afara paletei caracteristice unui stil în care abundă tonurile moi și elementele din lemn.

Negrul este o culoare care a fost mereu la modă. Să nu credeți că alegând un mobilier de baie negru veți ajunge să aveți un spațiu sumbru. Dimpotrivă, tot ce trebuie să faceți este să alegeți alte elemente care să aducă lumină în cameră, fie că este gresie, podea, sau chiar prosoape. vizibil în alb. Sunt multe elemente care îi vor oferi lumina necesară și în felul acesta puteți alege fără nici o problemă mobila neagră.

Culorile mobilierului de baie din lemn natur pot fi, de asemenea, o opțiune bună. Până nu demult, folosirea elementelor din lemn într-o baie era evitată din cauza problemelor ce puteau fi generate de umiditate. Cu toate acestea, noile tratamente sau materiale care imită lemnul natur, îl fac o opțiune potrivită pentru a aduce în baie tonuri calde și primitoare.

Deși lemnul nu este o culoare ca atare, deoarece poate fi prezentat în diferite nuanțe de maro, sau chiar gri, alb și negru, adevărul este că senzația pe care o dă acestui spațiu este unică. Aduce căldură, în acest spațiu de intimitate,  în care trebuie să vă simțiți confortabil.

După cum spunem, datorită acestor noi tratamente, lemnul a cucerit acest spațiu. Arată grozav fie în mobilier pentru a da o notă industrială, combinată cu alb-negru, fie chiar în stiluri mai rurale sau naturale șic.

Dacă vă doriți o baie care să emită lumină din toate cele patru laturi și încă vă întrebați ce culoare să alegeți pentru mobilierul de baie, răspunsul este alb. Mobilierul de baie este unul dintre elementele principale ale acestui spațiu. Motiv pentru care, designul în ansamblu va depinde maimult decât credeți de acest element. Dacă vreți să aibă multă lumină, alegeți o piesă de mobilier în acest ton. Îl puteți combina oricând, chiar și cu negru pentru ca mobilierul să iasă mai mult în evidență, sau cu parchet în culoarea lemnului natur. Amestecul de lumină și căldură care se poate obține va fi spectaculos.

În cele din urmă, chiar dacă acestea sunt stilurile care sunt în tendințe acum, dacă nu vă place niciunul dintre ele și încă vă gândiți la ce culoare să alegeți pentru mobilierul de baie, nu vă faceți griji, după cum se spune, există mobilier de baie pe gustul tuturor!

În prezent pe piață există o multitudine de oferte pentru mobilier de calitate superioară și cu o varietate surprinzătoare de culori, de la mov, roșu, albastru sau verde, ai mereu de unde alege. Trebuie doar să aveți în vedere câteva aspecte pentru a nu satura spațiul și a obține o baie monocromatică, care în final, vă poate provoca o senzație de monotonie.

Dacă alegeți o piesă de mobilier cu o culoare mai aprinsă, încercați să alegeți aceeași nuanță, de exemplu, pentru un auxiliar sau covoarele pe care le puneți în baie. Restul elementelor trebuie să pună în evidență această culoare a mobilierului, așa că albul va fi aproape întotdeauna cel mai bun aliat. Dacă podelele albe vă deranjează, v-ați gândit la o nuanță de gri sau pastel care să o contracareze? Poate fi cea mai bună opțiune pentru a obține o baie plină de viață și energie, fără a fi total de o singură culoare.

După cum se spune, în varietate stă gustul. Dacă îndrăzniți să combinați cum trebuie, veți descoperi perfecțiunea.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.