Dragoste și relațiiDestinații de vară în cuplu, află care sunt cele mai căutate locuri

Destinații de vară în cuplu, află care sunt cele mai căutate locuri

Despre destinatii de vara in cuplu: nimic nu e mai frumos decat o escapada alaturi de persoana iubita. Evadarea din cotidian – de stresul zilnic, de problemele de cuplu care apar ca urmare a circumstantelor societatii in care se traieste, sau chiar de rutina care uneori se instaleaza in viata cuplului – poate fi mai mult decat benefica celor doi parteneri. Momentele petrecute impreuna, departe de toti acesti factori, intaresc parteneriatu l, amplifica sentimentele care par uneori a fi uitate si creeaza emotii puternice, ce vor intari relatia si vor oferi celor doi repausul de care au nevoie.

Nu este nevoie decat de cateva zile, o suma stransa, un strop de romantism si bineinteles destinatia perfecta pentru cei doi parteneri. Perioada pe care majoritatea o aleg pentru a-si invigora relatia este desigur vara, cand diversitatea optiunilor din care pot alege este mare, cand scoala se termina, cand, cu bine cu rau, examenele au ramas de mult in urma, cand e timpul pentru bine-meritatul concediu de la serviciu, cand copiii pot ramane in grija bunicilor, cand totul din jur nu mai conteaza, in afara de ei, de relatia lor.

Atunci cand toate par a fi aranjate la locul lor, este timpul de a alege locul in care cei doi vor sa petreaca cateva clipe impreuna, departe de tot ce i-a inconjurat in ultima perioada. Destinatia de vara in cuplu este de unii planuita de mult, planificata chiar din iarna, platita in avans, pe cand la altii este spontana si nu conteaza intr-o masura extrem de mare, atat timp cat cei doi vor fi doar ei, impreuna.

Reclamele TV care promoveaza nenumarate destinatii de vara in cuplu, resorturi uimitoare, pachete atractive, sau pliantele multicolore care infatiseaza insule exotice, plaje aurii nesfarsite, asfintituri de soare impresionante, sunt doar punctele de plecare in gasirea vacantei mult asteptate (indrazniti sa va interesati – acele peisaje nu sunt doar un vis).

Posibilitatile pentru destinatia de vara in cuplu sunt multe, asa incat sa se potriveasca cu gusturile si preferintele tuturor (si cu bugetele). Daca unii vor doar relaxare, altii intentioneaza sa calatoreasca si sa viziteze intr-o saptamana cat nu au vizitat intr-un an. Unele cupluri doresc cabanute si vile rustice, altele doresc hoteluri imense, multe piscine si Spa-uri. Unii de abia asteapta sa guste din mancarea traditionala gatita de localnici, pe cand altii deja sorb din priviri paharele de cocktail-uri de langa sezlongul de pe plaja. Unele cupluri vor masaje si plimbari lungi pe plaja, pe cand altele vor sa escaladeze varfuri si sa faca bungee – jumping. Toate aceste lucruri sunt posibile.

destinatii de vara

Majoritatea opteaza pachetele de vacanta All Inclusive, sa nu le lipseasca nimic, sa nu le ramana altceva de facut decat sa aiba grija unul de altul. Aceste pachete includ transportul, de obicei cu avionul, in jur de minim 7 nopti de cazare la un hotel frumos pe malul marii si mancare si bautura gratuita pe tot parcursul sejurului. Depinde insa foarte mult de destinatia aleasa in cuplu. Multi romani aleg litoralul bulgaresc. E mai aproape, se poate ajunge cu masina proprie, deci prin urmare e mai ieftin. Atunci cand nu trebuiesc platite bilete de avion si taxe de aeroport, tariful pachetului scade in medie cu undeva la 400 euro.

Litoralul bulgaresc este destinatia de vara in cuplu aleasa de multi. Hotelurile ofera servicii de calitate, sunt pe plaja, sau in apropiere, ofera conditii bune de cazare, mancare si bautura din belsug si multa distractie, sau din contra, multa liniste, in functie de statiune. Nisipurile de Aur este statiunea aleasa de cei tineri. Multe terase, baruri, cluburi de noapte, cazinouri reprezinta sursa de distractie pentru cuplurile carora le place sa aiba si alte forme de petrecere a timpului liber decat cel de a te relaxa pe sezlongul de la hotel si in camera… Duni, pe de alta parte, este locatia perfecta pentru a te relaxa la soare, pentru a savura o bautura delicioasa alaturi de cel drag in incinta hotelului. La fel e si in cazul Turciei.

Resorturile imense construite aici ofera tot ce un cuplu ar dori de la o vacanta de vara. A sta o saptamana la hotel inseamna multa relaxare, multe masaje, bai turcesti, saune, clipe deosebite impreuna cu partenerul de cuplu. Turcia este cunoscuta pentru abundenta serviciilor incluse in pachetul achizitionat, oferite celor care se cazeaza in hotelurile lor. Dupa un sejur aici, cuplurile prind legaturi noi, mai stabile si de lunga durata. Tot personalul hotelului este angajat sa satisfaca cerintele tuturor clientilor si sa-i faca sa uite, pentru o perioada, tot ce au lasat in urma acasa.

Printre destinatiile de vara in cuplu se numara, bineinteles si Grecia. Insula indragostitilor, asa cum i se spune insulei Santorini, este printre preferatele celor care vor sa traiasca clipe de neuitat. Aceasta insula vulcanica, cu nisip fin rosu sau negru ofera traditie elena, ospitalitate, apusuri de soare rapitoare ai multa relaxare la hoteluri construite in stil traditional grecesc.

Tot acum este si perioada optima in care unii se pot orienta spre destinatiile exotice. Pot alege din insulele spaniole, precum Tenerife sau Mallorca, sau se pot aventura pana in arhipelagurile din oceanul Indian, in Maldive sau Seychelles. Bineinteles, in acest caz, tarifele sejururilor sunt mai ridicate. Dar la urma urmei, nimic nu conteaza mai mult decat sa stai impreuna cu persoana iubita (deci in lipsa bugetului necesar unei destinatii de vara exotice, veti gasi alte variante pentru o vacanta romantica).

Toate aceste destinatii de vara in cuplu sunt puse la dispozitia doritorilor de catre agentiile de turism sub forma unor pachete atractive, la preturi pe masura serviciilor incluse (achizitionate din timp, aceste pachete pot fi mai ieftine chiar si cu pana la 30%). De asemenea, tinerii casatoriti beneficiaza de anumite avantaje, sau bonusuri, mai ales in cazul croazierelor. Fructe proaspete, cutii cu bomboane, frapiere cu sampanie, sedinte de masaj, reduceri la excursii optionale, toate aceste beneficii fac deliciul sejurului. Nu mai ramane decat ca partenerii de cuplu sa se decida asupra carei destinatii vor porni…

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.