Casă și grădină6 reguli pentru organizarea sifonierului după tehnicile feng shui

6 reguli pentru organizarea sifonierului după tehnicile feng shui

Cati dintre dumneavoastra nu se confrunta in fiecare dimineata inainte de a pleca spre locul de munca cu problema dezordinii din sifonier? Oricat de mult ati incerca sa pastrati hainele in ordine acestea nu vor sa ramana la locul lor si in fiecare dimineata inrautatiti situatia in incercarile disperate de a cauta rapid ceva pentru a va imbraca. Acest lucru nu este deloc benefic, ba mai mult, atrage energii negative. Insa, cu putina vointa, aceasta problema poate fi rezolvata prin feng shui. De aceea, in randurile care urmeaza, va vom arata cum sa organizati sifonierul dupa tehnicile feng shui.

Hainele joaca un rol foarte important pentru toti dintre dumneavoastra si nu doar pentru locul de munca, ci si in viata si situatiile de zi cu zi pentru ca nu degeaba se spune ca „haina il face pe om”. Cand ne amintim de aceasta straveche zicala nu trebuie sa ne gandim neaparat la valoarea din punct de vedere material a hainelor, ci la modul in care acestea scot in evidenta trasaturile frumoase si isi indeplinesc in acelasi timp rolul functional.

Din acest motiv, hainele trebuie respectate, iar sifonierul trebuie sa fie intotdeauna curat si ordonat pentru ca hainele sa nu se deterioreze, dar si pentru a atrage energiile pozitive prin feng shui.

1. Incepeti prin a face ordine in sifonier

Prima regula pe care trebuie sa o respectati cu privire la aplicarea tehnicilor feng shui pentru dulapul dumneavoastra de haine este aceasta. Scoateti toate hainele din sifonier si incercati sa le sortati. Va vine greu sa renuntati la unele haine insa daca nu le mai purtati nu are rost sa le mai pastrati. Fie le depozitati in saci speciali intr-un loc sigur asteptand pana cand moda va reveni, fie le donati sau le oferiti unor persoane nevoiase. Este foarte important ca in sifonierul dumneavoastra sa nu existe haine vechi, uzate sau rupte deoarece acestea vor atrage energiile negative.

Dupa ce ati soratat hainele, inainte de a incepe sa le aranjati din nou in sifonier, stergeti-l foarte bine, reparati-l sau reconditionati-l daca este cazul.

2. Alegeti umerasele!

Alegerea umeraselor reprezinta un pas foarte important. Alegeti umerase de buna calitate si rezistente care sa va poata sustine hainele.

3. Respectati regula de 50%!

Ce presupune aceasta regula? Regula de 50% este una pe care ar trebui sa o respectacti cu strictete daca doriti sa va organizati cu adevarat sifonierul dupa tehnicile feng shui. Aceasta presupune ca hainele din sifonier sa nu fie deloc inghesuite ba mai mult, spatiul ocupat de haine si cel liber sa fie egal (50:50). In acest fel, hainele nu vor fi inghesuite, iar dumneavoastra nu veti mai pierde mult timp in cautarea pieselor vestimentare preferate.

4. Lasati stilul vestimentar personal sa va influenteze si modul in care va organizati dulapul cu haine!

Fiecare persoana are propriul stil vestimentar, un sti unic si original care ar trebui sa se reflecte si in modul in care sifonierul este organizat. Incercati sa organizati hainele in sifonier in asa fel incat fiecare obiect vestimentar sa fie scos in evidenta. Va puteti lasa condusi de paleta de culori si va puteti organiza sifonierul in functie de acestea si cu siguranta dulapul dumneavoastra de haine va arata inedit. Culorile reprezinta un element important in feng shui acestea avand o mare influenta asupra starii de bine si asupra energiilor.

5. Incercati sa va creati outfit-uri!

La sfarsitul saptamanii sau in oricare alta zi in care aveti putin timp la dispozitie, daca observati ca intrati in pana de idei si nu stiti cum sa va mai asortati hainele, incepeti sa realizati combinatii inedite si sa va creati outfit-uri pentru intreaga saptamana. Aceasta activitate nu doar ca va va ajuta sa economisiti timp insa va va relaxa si va va ajuta sa mentineti ordinea in dulapul cu haine.

6. Asezati hainele pe care le imbracati la locul de munca in partea stanga a sifonierului!

Respectarea acestei reguli feng shui este esentiala pentru a atrage succesul in viata profesionala. De asemenea, este indicat ca hainele pe care le imbracati zi de zi sa fie asezate undeva in centrul sifonierului pentru ca in acest fel vor fi atrase energia pozitiva si sanatatea. Si daca sunteti o persoana creativa, specialistii feng shui recomanda asezarea hainelor „de casa” in partea dreapta.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.