Nunți și mireseFavoruri din crenguțe de copac – ideale pentru o nuntă inspirată de...

Favoruri din crenguțe de copac – ideale pentru o nuntă inspirată de natură

Favorurile reprezinta un element important pentru fiecare nunta, acestea simbolizand mici amintiri pe care proaspetii miri le ofera in dar invitatilor. Si cum favorurile trebuie sa respecte cu precizie tematica nuntii, pentru o nunta inspirata de natura, in randurile care urmeaza va vom prezenta cateva favoruri din crengute de copac.
Cu putina creativitate si cateva materiale necesare, veti crea favoruri cu adevarat unice si pline de personalitate pe care invitatii le vor aprecia cu siguranta.

Ce fel de favoruri puteti crea din crengute de copac?

Daca doriti sa pastrati un aer simplu puteti folosi crengutele de copac ca atare. Daca nunta are loc primavara cand copacii inmuguresc si infloresc, puteti crea interesante favoruri din crengute inflorite de cires. Acestea sunt unice si cu adevarat deosebite si chiar daca se vor scutura rapid vor reprezenta o adevarata incantare pentru cei care le vor primi.

Nu aveti nevoie de cat de cateva crengute bogate, inflorite sau inmugurite, o panglica roz sau alba din satin, sau chiar o bucata mai lunga de sfoara si etichete speciale pe care sa scrieti cate un mesaj personalizat fiecarui invitat in parte. Totul este atat de simplu, natural si elegant.

Daca aveti ceva mai multa rabdare puteti crea chiar mici rame foto din crengute de copac mai mari. Aveti nevoie de:
– Crengute de copac de aproximativ 1,5 cm diametru
– Sfoara
– Lipici
– Carton

Dupa ce ati stabilit dimensiunile ramei foto, rupeti crengutele sau taiati-le cu ajutorul unei panze de bomfaier. Lipiti capetele in asa fel incat acestea sa nu se uneasca sau, pentru un efect si mai interesant, puteti prinde crengutele la capete cu bucati de sfoara.

Pentru un efect si mai interesant puteti aplica un strat de lac care va oferi stralucire si o mai mare rezistenta crengutelor. Dupa ce au fost prinse, crengutele vor fi fixate de bucata de carton pe care a fost lipita si fotografia cuplului. La fel de interesant si de usor de realizat, iar invitatii vor fi cu siguranta incantati.

Cu putina indemanare puteti crea niste brelocuri inedite. De cele mai multe ori, arborii din natura sunt martorii marilor iubiri pentru ca doar pe acestia gasim scrijelite mesaje de dragoste si numele amorezilor. De ce sa nu transpuneti acest lucru in miniatura?

Folositi crengute de copac mai groase pe care, cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit, sa le scrijeliti cu numele sau initialele dumneavoastra. Sau, puteti scrijeli doar o parte, ca in imaginea alaturata si, cu ajutorul unui creion colorat puteti desena o inimioara.
Acestea sunt doar cateva metode interesante pentru a folosi crengutele copacilor drept favoruri pentru nunta.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.