Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai bune retete pentru supe.
1. Reteta de supa de peste sarat reprezinta un preparat delicios pe care va recomandam sa il incercati. Va prezentam in cele ce urmeaza atat ingredientele necesare, cat si modul de pregatire pas cu pas.
Ingredientele necesare pentru supa de peste sarat sunt urmatoarele:
- o scrumbie sarata;
- 100 ml vin alb;
- o ceapa;
- doi cartofi;
- 500 ml supa de legume;
- o legatura de patrunjel;
- ulei;
- sare si piper.
Modul de pregatire pentru reteta de supa de peste sarat va este prezentat in cele ce urmeaza:
- Fierbeti ingredientele timp de jumatate de ora;
- Adaugati vinul si patrunjelul, apoi mai dati in doua – trei clocote;
- Serviti supa simpla sau cu adaos de smantana.
2. Reteta de supa de pasare cu galusti reprezinta un preparat delicios pe care va recomandam sa il incercati. Va prezentam in cele ce urmeaza atat ingredientele necesare, cat si modul de pregatire pas cu pas.
Ingredientele necesare pentru supa de pasare cu galusti sunt urmatoarele:
- doua aripi si doua pulpe pui;
- o ceapa;
- un morcov;
- albitura;
- trei cartofi;
- ulei;
- sare si piper.
Modul de pregatire pentru reteta de supa de pasare cu galusti va este prezentat in cele ce urmeaza:
- Fierbeti carnea, spumati-o;
- Adaugati legumele sectionate in cubulete, condimentati si lasati supa sa fiarba pana si legumele sunt gata;
- Serviti supa calda.
3. Reteta de supa crema de mazare reprezinta un preparat delicios pe care va recomandam sa il incercati. Va prezentam in cele ce urmeaza atat ingredientele necesare, cat si modul de pregatire pas cu pas.
Ingredientele necesare pentru supa crema de mazare sunt urmatoarele:
- o ceapa;
- 400 grame mazare;
- un cartof;
- o lingura margarina;
- jumatate de litru de supa de legume;
- ulei;
- sare;
- crutoane.
Modul de pregatire pentru reteta de supa crema de mazare va este prezentat in cele ce urmeaza:
- Fierbeti ingredientele, apoi strecurati-le;
- Dati prin blender mazarea si cartoful pana cand obtineti o compozitie omogena;
- Diluati compozitia cu supa pana cand ajunge la consistenta dorita, adaugati margarina;
- Serviti supa cu crutoane.
4. Reteta de supa rece reprezinta un preparat delicios pe care va recomandam sa il incercati. Va prezentam in cele ce urmeaza atat ingredientele necesare, cat si modul de pregatire pas cu pas.
Ingredientele necesare pentru supa rece sunt urmatoarele:
- 300 ml smantana;
- 100 ml lapte;
- doi castraveti;
- doi catei de usturoi;
- o legatura de marar;
- doua linguri alune pisate mai mare;
- sare.
Modul de pregatire pentru reteta de supa rece va este prezentat in cele ce urmeaza:
- Amestecati smantana cu laptele;
- Dati castravetii prin razatoare si lasati-i sa se scurga bine;
- Bateti bine usturoiul cu un praf de sare;
- Amestecati toate ingredientele intr-un bol de sticla incapator pana cand obtineti o compozitie omogena;
- Presarati supa cu marar tocat marunt si serviti-o cu paine calda.
5. Reteta de supa cu ceapa verde si costita reprezinta un preparat delicios pe care va recomandam sa il incercati. Va prezentam in cele ce urmeaza atat ingredientele necesare, cat si modul de pregatire pas cu pas.
Timp de pregatire: o ora.
Ingredientele necesare pentru doua portii de supa cu ceapa verde si costita sunt urmatoarele:
- 250 grame cartofi;
- o legatura de ceapa verde;
- 100 grame costita afumata;
- 400 ml supa de legume;
- patrunjel tocat;
- 100 ml iaurt;
- ulei;
- sare si piper.
Modul de pregatire pentru reteta de supa cu ceapa verde si costita va este prezentat in cele ce urmeaza:
- Fierbeti ingredientele sectionate in cubulete in supa de legume timp de jumatate de ora;
- Condimentati;
- Dregeti supa cu iaurt la final;
- Serviti-o calda.
Va dorim: Pofta buna!