Va prezentam in cele ce urmeaza reteta de crema de pasare cu albitura, preparat recomandat copiilor de peste opt luni.
Timp de preparare: jumatate de ora.
Ingredientele necesare sunt urmatoarele:
- 100 grame piept de pasare;
- albitura: pastarnac, patrunjel, telina;
- un cartof;
- 100 ml branza de vaci pregatita in casa;
- patrunjel proaspat, tocat marunt;
- sare.
Modul de pregatire pas cu pas pentru reteta de crema de pasare cu albitura va este prezentat in cele ce urmeaza:
- Spalati pieptul de pasare bine in jet de apa rece, indepartati-i pielea, apoi puneti-l la fiert intr-o cantitate suficienta de apa cu un praf de sare. Spumati de fiecare data cand este nevoie;
- Cand carnea s-a fiert, adaugati albitura, curatata si taiata in cubulete, alaturi de cartofi;
- Lasati legumele sa fiarba pana cand sunt gata, apoi scurgeti supa;
- Treceti carnea si legumele prin blender, completati crema cu supa pana cand ajungeti la consistenta dorita. Presarati putin patrunjel tocat si amestecati pana la omogenizare;
- Serviti supa crema cu branza de vaci pregatita in casa.
Va dorim pofta buna!