Nunți și mireseMărturii de nuntă pentru toate gusturile: mărturii pentru o nuntă în deplasare

Mărturii de nuntă pentru toate gusturile: mărturii pentru o nuntă în deplasare

Alegerea unor marturii pentru o nunta in deplasare ar trebui sa reflecte atat entuziasmul zilei speciale, cat si locatia unica in care te vei casatori. Fie ca nunta va fi intr-un loc inconjurat de strazile Parisului sau in mijlocul peisajului uimitor al muntilor Alpi, exista numeroase optiuni in ceea ce priveste marturiile de nunta perfecte. Planificarea unei nunti in deplasare este de multe ori mai putin stresanta decat planificarea unei nunti traditionale. Daca pachetul de nunta pe care l-ai ales nu include si marturiile de nunta, te poti ocupa de acest detaliu cu usurinta.

In primul rand trebuie sa decizi cat poti si cat esti dispusa sa cheltuiesti pe marturiile de nunta. De obicei, la nuntile in deplasare participa mai putini oameni, atat la ceremonie, cat si la receptie, decat la nuntile traditionale. Din acest motiv, mirele si mireasa ar putea sa plateasca ceva mai putin pentru diverse articole de nunta, inclusiv marturiile de nunta, decat daca ar fi fost mai multi invitati prezenti.

In mod alternativ, daca vei avea multi invitati la nunta, sau daca ai ales nunta in deplasare tocmai pentru a mentine costurile mici, poti oferi invitatilor marturii de nunta minunate fara a depasi bugetul.

Marturii de nunta pentru toate gusturile

Exista un numar de cadouri mici care pot fi folosite in mod universal drept marturii pentru o nunta in deplasare. Desigur ca, preturile acestor cadouri variaza in functie de comerciant, articol si materialele folosite.

Printre acest marturii de nunta se numara: etichetele pentru bagaje, genti de voiaj in miniatura, seturi de vacanta, obiecte aromate, albume foto in miniatura. Reflectand elementul turistic al nuntii, etichetele pentru bagaje sunt atat practice, cat si minunate. Poti alege etichete realizate din piele, argint si multe altele. Poti alege o eticheta cu o forma simpla, sau poti opta pentru un design mai individual. De exemplu, ofera etichete cu tema nautica in cazul in care nunta are loc pe plaja sau pe un vas de croaziera.

Gentile de voiaj in miniatura sunt o alta idee buna pentru marturii de nunta. Poti alege bagaje goale pe care sa le umpli cu marturii traditionale, cum ar fi migdale glazurate sau bomboane. De asemenea, poti alege seturi de calatorie, cum ar fi seturi de barbierit pentru barbati si seturi de manichiura pentru femei. Decoreaza marturiile cu panglici in culorile nuntii. Gentile sport in miniatura, rucsacurile sau valizele in miniatura pot fi daruite sub forma de cadouri in sine, sau umplute cu dulciuri ca mai sus.

Daca nunta va avea loc intr-o zona insorita, marturiile de nunta ar putea fi seturi pentru vacanta – o crema pentru protectie solara, o pereche de ochelari de soare ieftini si o sticla cu apa. Grupeaza-le intr-un mod atractiv pe mesele de la receptie si cu siguranta vor fi apreciate de invitati. Lumanarile parfumate, betisoarele aromate, saculetii parfumati sau sticlutele cu parfum in miniatura reprezinta deasemenea marturii de nunta perfecte pentru o nunta in deplasare.

Mărturii de nuntă pentru toate gusturile mărturii pentru o nuntă în deplasare

Alege arome si culori care se potrivesc nuntii tale. Invitatii tai se vor simti rasfatati daca le oferi asemenea marturii de nunta. In cazul unei nunti in deplasare, oferirea unor albume foto in miniatura va fi un gest apreciat de invitati. Amintirile lor legate de nunta si calatorie vor putea fi pastrate in aceste albume foto.

Alegerea marturiilor in functie de tema nuntii

Desi poti personaliza marturiile de nunta alegand culorile favorite, designul si stilul preferat, ai putea dori sa alegi ceva si mai deosebit pentru nunta ta. Marturiile pentru o nunta in deplasare pot fi create, achizitionate sau concepute pentru a se potrivi atmosferei locatiei unde vor avea loc ceremonia si receptia. Alege marturiile de nunta care se potrivesc cel mai bine nuntii tale.

Printre marturiile de nunta care se potrivesc unei nunti in deplasare se numara: marturii de nunta cu tema plajei, marturii de nunta tropicale, marturii de nunta montane, marturii rustice, marturii legate de schi, marturii legate de cazinouri (pentru nuntile in Las Vegas), marturii nautice pentru nuntile ce au loc pe nave de croaziera, marturii istorice sau antice, marturii legate de Disneyland.

Pentru locatiile speciale poti lua in considerare dulciuri realizate de o brutarie locala, sticlute mici cu condimente folosite in acea regiune, stegulete sau alte simboluri specifice tarii in care are loc nunta, obiecte de arta sau artizanat (ceramica, tesaturi, bijuterii, etc.), marturii de nunta standard personalizate cu limba sau imagini ale regiunii.

Daca iti achizitionezi marturiile de nunta la destinatie, vei avea mai putine lucruri de impachetat. Pentru a scapa de stres, comanda marturiile din timp, astfel acestea vor fi disponibile la nunta. Unele companii pot include marturiile in pachetul pentru nunta in deplasare.

Daca te decizi sa impachetezi marturiile, vei dori sa stai departe de obiectele din sticla, obiectele fragile si ciocolata sau alte alimente care s-ar putea sa nu ajunga intacte la destinatie. Daca vei avea invitati putini, ai putea sari peste oferirea marturiilor de nunta, in schimb platind pentru micul de dejun al invitatilor sau alta cheltuiala din timpul calatoriei. Exista numeroase idei pentu marturiile de nunta, iar tu trebuie doar sa le alegi pe cele potrivite destinatiei si temei nuntii tale.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.