Timp liberCe reprezintă owling-ul și cine practică această activitate ciudată

Ce reprezintă owling-ul și cine practică această activitate ciudată

Alaturi de planking, owling-ul reprezinta o activitate foarte ciudata, dar in acelasi timp este practicata de multe persoane cu scopul de a se distra si de a arata lumii intregi acest lucru, prin realizarea unor fotografii inedite pe care le impartasesc cu lumea intreaga prin intermediul retelelor de socializare.

Ce reprezinta owling-ul?

Daca cei care practica planking intepenesc precum o scandura, dupa cum spune si numele, cu fata in jos si mainile lipite pe langa corp in cele mai ciudate locuri, owling are ca principala sursa de inspiratie pozitia… bufnitelor. Da, da… ati citit bine. Cuvantul “owl” in limba engleza inseamna “bufnita” iar aceasta activitate presupune ca pasionatii sa stea ghemuiti, cu mainile pe langa corp si cu privirea “pierduta” in asa fel incat sa semene cu o bufnita.

Va intrebati, probabil, cine ar face asa ceva. Ei bine, spre surprinderea multora, owling-ul are foarte multi fani in intreaga lume si este practicat de foarte multe persoane in cele mai neobisnuite locuri. Si, pentru ca pasiunea pentru owling sa fie completa, fotografiile postate pe retelele de socializare nu pot lipsi sub nicio forma.

Owling este inspirat de planking si isi are originile in Anglia, insa aceasta activitate s-a extins treptat in intreaga lume. Se presupune ca prima fotografie cu o persoana care practica owling a aparut pe data de 11 iulie 2011 si incepand din acel moment a inceput o intreaga isterie, retelele de socializare fiind impanzite cu astfel de fotografii.

Planking-ul este cu atat mai interesant cu cat este practicat in locuri care mai de care mai neobisnuite si chiar mai periculoase. Si owling-ul se supune acelorasi reguli. Poate fi practicat oriunde insa riscurile sunt mari in cazul in care pasionatul de owling alege o locatie periculoasa.

Accidentele petrecute in cazul practicarii acestei activitati sunt numeroase si de-a dreptul prostesti. Unii considera owling-ul o activitate mai mult decat prosteasca, insa altii sunt de-a dreptul pasionati si incearca sa il practice in orice circumstante, cu orice risc.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.