Dragoste și relațiiAspectele care ne ajută să alegel cel mai frumos cadou pentru iubita...

Aspectele care ne ajută să alegel cel mai frumos cadou pentru iubita noastră

Cand vine vorba de daruri pentru iubita, esti total pierdut? Ai nevoie mereu de un sfat de la un prieten mai experimentat sau chiar de la o amica de-a ei? De aceea exista acest articol! In primul rand, trebuie sa stii ca nu este nevoie neaparat sa fie o anumita ocazie speciala pentru a ii face un cadou: cele mai apreciate daruri sunt cele neasteptate! Sigur, nu trebuie sa iti cheltuiesti jumatate din salariu pe o bluza de firma, dar daca ii vei lua doar din cand in cand cate o floare (ai grija sa fie floarea ei preferata) sau niste bomboane, vei avea o prietena mai fericita si mai activa!

Nu te pricepi sa iei daruri pentru iubita pentru ca, desi stii sigur ca ati vorbit candva despre ce ii place ei, ti-a intrat pe o ureche si ti-a iesit rapid pe cealalta? Nu te panica, ai o solutie perfecta si subtila care te va “aranja” pe viitor sa iti fie extrem de usor sa ii iei cadouri. Cauta pe site articolul Ai o relatie serioasa, dar iti cunosti partenerul ? Acolo este propus un mic joc interactiv pentru cupluri, care este atat distractiv, dar ii si ajuta pe parteneri sa se cunoasca mai bine!

Asadar, va trebui sa scrieti amandoi pe o foaie de hartie o lista cu intrebari de genul: ● Ce film preferi? ● Ce actor? ● Ce melodie? ● Ce formatie? ● Ce carte? ● Ce autor? ● Ce revista sau ziar? ● Ce culoare? ● Ce floare? ● Ce anotimp? ● Ce dulciuri ? ● Ce mancare ? ● Ce loc? ● Care persoana? ● De ce iti e cel mai mult teama? ● Ce activitate iti place cel mai mult? ● Ce vis ai cel mai des? Si ca sa te ajute in scopul tau, introdu si categorii de genul cel mai frumos cadou primit si cel mai urat cadou primit ! Astfel, vei avea mereu o lista care te va ajuta si ea nu va banui de ce vrei sa joci joculetul!

Acum stii cam ce flori ii plac, ce dulciuri, ce mancaruri, ce culoare… Dar ce sa ii iei cu aceste informatii cand cauti daruri pentru iubita? Pai, pe langa clasicele si mereu iubitele flori si bomboane (sau prajituri), niciodata, dar absolut niciodata nu vei da gres cu bijuteriile! Este imposibil sa nu stii ce metal sau material prefera, doar o vezi (aproape) zilnic ! Exista trei tipuri de femei: cele care poarta aur, cele care poarta argint si cele care prefera bijuterii din diverse materiale: lemn, sticla, piele, strasuri.

Este de ajuns sa te uiti o data la iubita ta si vei sti ce fel de bijuterii prefera. Iar daca veri sa nimeresti la fix, uita-te a doua oara la ea, de data asta mai atent si vezi ce nu poarta: poate are cercei, bratara si inel, dar nu are lant, sau poate are lant, dar nu are pandativ, sau nu are bratara… In fine, ai inteles ideea! Acum, stii materialul, stii ce obiect, dar ce model? Inspira-te din ceea ce poarta ea: daca este genul simplu si clasic sau exotic si modern! Si cumpara-i ceva in acest stil, nimic mai usor!

Unele daruri pentru iubita sunt mai simplu de gasit: daca ai jucat joculetul, stii deja ce film, carte, formatie muzicala prefera. Ei bine, cumpara-i un exemplar mai rar (primele editii) sau mai frumos din cartea respectiva, un CD original al formatiei respective sau un DVD cu filmul respectiv! Si cand vorbim de preferinte muzicale, poti sa te inspiri in continuare: ii poti comanda o cana, un pahar, o pijama, inscriptionate cu o poza cu formatia sau poza de pe album! Ideea ca i-ai luat ceva personalizat ii va placea!

cadouri pentru iubita

Alte daruri pentru iubita? Fetele iubesc de cele mai multe ori decoratiunile interioare. Nu vei da gres cu un set frumos de suporturi pentru lumanari, o lampa de noptiera discreta si cu un abajur special, o masca de perete stil venetian sau o pictura draguta cu un peisaj, o statueta postmodernista! O vei surprinde si ii vei demonstra ce gusturi ireprosabile ai! Si daca nu ai astfel de gusturi, cere ajutorul domnisoarei vanzatoare, sigur te va ajuta amabila!

Printre daruri pentru iubita, usor de cumparat, se afla cosmeticele: parfumul ei preferat va fi mereu un cadou bine-venit. Si poti sa ii cumperi si alte produse; de exemplu, cotrobaie in trusa ei de machiaje si noteaza-ti ce firma si ce numar de fond de ten, de pudra, de fard de obraz foloseste si aprovizioneaz-o! Desi nu este un cadou prea original, un produs cosmetic va fi mereu apreciat!

Cand vine vorba despre daruri pentru iubita, cel mai sigur si bine ar fi sa te abtii de la a-i cumpara haine, in afara de situatia in care ti-a facut aluzii foarte “subtile” despre ce rochita frumoasa a vazut la magazinul X din Centrul Comercial Y de la etajul n! Asa macar mergi la sigur! Insa daca nu ai aceste detalii, mai bine renunta la idee sau suna o prietena! Fara un mic ajutor feminin, probabil fie nu te vei descurca, fie vei innebuni plimbandu-te pe coridoarele intesate de fete ale mall-ului! Totusi, daca nu ai pe cine sa duci si esti hotarat sa ii iei un articol de imbracaminte, limiteaza-te la rochite sau fuste: e mai usor sa iti dai si tu seama care i-ar placea si care i-ar sta bine si sunt mai multe sanse sa nimeresti marimea decat la pantaloni!

In final, cele mai usor de luat si utile daruri pentru iubita: articole de lenjerie intima! Netrecand peste evidentul avantaj ca nu numai ea se va bucura de ele, iti va fi simplu sa alegi articole de lenjerie care sa fie frumoase, caci cel putin in acest domeniu, esti sigur pe gusturile tale! Atentie, nu ii lua nimic prea “decoltat” si indraznet, in nici un caz din latex sau imprimeu de leopard! Articole de genul asta va lua ea daca ii plac si vrea sa-ti faca o surpriza! Tu axeaza-te pe modele sexy, dar clasice, din multa dantela si matase: nu poti da gres! Fii inainte sigur ca ai verificat marimile ei: daca ii iei un sutien prea mare, va crede ca iti doresti in secret sa aiba sanii mai mari, iar daca, doamne fereste, ii iei bikini prea mici, va crede ca este grasa!

Asadar, succes la cumparaturi si nu uita de joculet: acea mica lista iti va fi mereu de folos, orice ai vrea sa ii iei!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.